LOVE

Szerző Doris

Létrehozva: 2024.08.07.

"Nincs ez még lezárva" – Megdöbbentő dolgot mondott a jósnő Földes Eszter szerelmi életéről

A színésznő néhány hete jelentette be, hogy 10 év után elválik Lovasi Andrástól. A jósnő szerint azonban Földes Eszter szakítása még nem végleges!

Az egész országot megdöbbentette, amikor Földes Eszter és Lovasi András egy szűkszavú közleményben tudatták a nagyvilággal, hogy 10 év és egy közös gyermek után elválnak az útjaik. A rajongók annak ellenére meglepődtek, hogy a színésznő több jelét is adta annak, hogy bizony vihar van a Paradicsomban.

Földes Eszter, Lovasi András
Földes Eszter és Lovasi András 10 év után döntött a válás mellett Fotó: Archív / HOT magazin

A Bors írt arról először, hogy válságba került a felkapott színésznő és a Kispál és a Borz együttes frontemberének házassága. Földes Eszter akkor Instagram-sztoriban sokatmondó idézetet tett ki egy szomorú fotójához: 

"Szerettelek hűtlen, mi lett volna, ha hű vagy"

– idézte Jean Racine sorait a színésznő, aki később többször is utalt arra a közösségi médiában, hogy az ideálisnak tűnő házasság komoly válságba került.

Földes Eszter a szakításuk bejelentése óta is kifejezetten aktív a virtuális világban, holott korábban ez egyáltalán nem volt rá jellemző. Pár hete egy bikinis fotóval és egy  Szex és New York idézettel tudatta, hogy nagyon élvezi a szingli létet, majd az országot is elhagyta. Később arról szóltak a hírek, hogy tetováltatott, és a hajszínét is megváltoztatta. Ezek a jelek természetesen mind arra utalnak, hogy kész teljesen új életet kezdeni és talán már sikerült is maga mögött hagynia a múltat, ami bizony nem egy könnyű feladat.

A jósnő szerint Földes Eszter visszatalál Lovasi Andráshoz

A Bors megkereste Lénárt Évi sztárjósnőt, parapszichológust, aki már számos híresség jövőjét megjósolta. Nos, a szakértő szerint Eszter és András szakítása minden, csak nem végleges, még akkor is, ha a színésznő most nagyon élvezi, hogy egyedülálló!

„Úgy látom, nincs ez még lezárva, most valóban jót tesz nekik ez a szakítás, de évek múlva újra össze fognak jönni, András vissza fogja szerezni Esztert, nagyon szereti őt, és valójában Eszter is szereti, csak most kell neki ez a szingli élet. Rá fog azonban jönni, hogy Andráshoz húzza vissza a szíve, de most két-három évig nem lesznek együtt. Utána viszont igen” – árulta el a Ripost megkeresésére a jósnő, aki azt is előre látja, hogy karácsonykor egy új férfi toppan be Földes Eszter életébe, ám ez a románc nem lesz hosszú életű.

„Most lesz egy másik pasi Eszter életében karácsony körül, de az is abban fog segíteni, hogy rájöjjön: András az igazi. Csalódni fog ebben az új férfiben” 

– fogalmazott a sztárok jósnője, Lénárt Évi.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek