Orbán Viktor: A hazai szakemberek felkészültek az árvíz elleni védekezésre, van elegendő ember, pénz és megfelelő technika

POLITIK
KÜLFÖLD

Szerző P. E.

Létrehozva: 2024.07.13.

"Anyuka leszek a hatvanas éveimben - a szeretőm 37 évvel fiatalabb nálam"

Közösen vállalt gyermeket a 63 éves nő és 26 éves párja.

Egy hatvanas éveiben járó nagymama büszkén osztotta meg, hogy "babát vár" a nála 37 évvel fiatalabb férjével.

Fotó: TikTok

Cheryl McGregor Georgia államból, most várja nyolcadik gyermekét, miközben már van 17 unokája is. 2012-ben ismerte meg szerelmét, Quran McCaint, amikor a férfi még csak 15 éves volt, ő pedig 52 éves volt. Később fellobbant közöttük a szerelem, össze is házasodtak és a pár első közös gyermekét várja. 

A hatalmas korkülönbség miatt kapcsolatukra sokan felfigyeltek az interneten, ők pedig igyekeznek ezt ki is aknázni: OnlyFans oldalt is indítottak amellett, hogy a TikTokon is van saját csatornájuk. A pár itt osztotta meg, hogy béranya segítségével várják gyermeküket, mivel Cheryl a kora miatt már nem tudott volna kihordani egy babát. Most videókat tettek közzé arról, hogy kiderült, mi lesz a baba neme. Cheryl büszkén viselt egy rózsaszín ruhát, rajta egy szalaggal, "Anya leszek" felirattal.

A videót közel 7 millióan látták, amikor konfettiágyúból derült ki, hogy Cheryl és férje kislányt várnak. A rajongók teljesen elájultak a hírtől, sokan gratuláltak a nem mindennapi párnak. Többen is megjegyezték, milyen jó szülők lesznek. 

„Jaj, kicsim, Cheryl, ez olyan édes. Nagyon örülök nektek, srácok" - írta az egyikük.

„Aranyos pár vagytok. A kor csak kor. Látjuk, hogy mindketten feltétel nélkül szeretitek egymást" - szólt egy másik.

Mások azonban Cheryl kora miatt aggódtak. Az egyik TikToker így nyilatkozott: "Annak a szegény gyereknek nem lesz anyja", egy másik pedig azt mondta: "Nem tudom, ki az őrültebb, ők ketten vagy a családtagok/barátok, akik támogatják ezt." A harmadik hozzátette: "Képzeld el, hogy a gyerek beviszi az anyját az iskolába, és a diákok azt kérdezik: "Ő a nagymamád?"

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek