Magyar Péter a migrációpárti brüsszeli szabályokat követeli

POLITIK
KÜLFÖLD

Szerző K. C.

Létrehozva: 2024.08.25.

„Fájnak a lábaim” – A 8 éves lányt túl korán ragadta el ultra ritka betegsége

Édesanyja még mindig érzi maga körül kislánya jelenlétét. Egyszerűen képtelen belegondolni a valóságba, ami összeroppantaná.

Egy „vicces és játékos” nyolcéves kislány tragikus módon halt meg egy ritka betegségben, amely azután derült ki, hogy azt mondta az anyukájának, hogy „fájnak a lábai”.

gyertya, gyász, halálhír, tragédia
Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

Katie elmondta, hogy amikor Ava megszületett, „minden tökéletesen rendben volt”, és a család normális életet élt, de amikor a kislány betöltötte a második életévét, hogy a problémák elkezdtek jelentkezni. Ava Harrisnél metakromatikus leukodisztrófiát diagnosztizáltak, és az orvosok azt mondták a családjának, hogy végül minden képességét el fogja veszíteni, mivel a betegség a fizikai és szellemi képességek fokozatos elvesztésével jár.

Sajnos Ava egy tüdőgyulladást követően meghalt. Az édesanyja, Katie Lowe szívszorító búcsúztatásában elmondta, hogy Ava vicces, játékos és igazi lányos lány volt, aki imádott mindent, ami Disney.

„Bevittem a kórházba, és kiderült, hogy tüdőgyulladása van, azt mondták, nem tudnak semmit tenni. Sikerült az összes családtagunknak és barátunknak időben odaérni. Nagyon megrázó volt, de inkább a sokk, mint a szenvedése miatt. Nagyon békés volt a számára. Egy félreeső szobában voltunk, és Disney-dalokat játszottak le, olyan szép volt, amilyen csak lehetett az a helyzet” – zokogta a gyászoló édesanya, majd folytatta: „Úgy gondolom, hogy még mindig érzem őt magam körül, még mindig a szívemben van, és úgy érzem, hogy mindig velem lesz. Amint a valóságra gondolok, egyszerűen nem tudok megbirkózni vele. Ő még mindig itt van. Arra kell gondolnom, hogy Ava nagyon bátor volt, hogy ha csak egy kicsit is át tudom venni az erejét, és folytatni tudom érte, akkor boldog leszek. Nehéz.”


 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek