Magyar Péter a migrációpárti brüsszeli szabályokat követeli

POLITIK
KÜLFÖLD

Szerző K. C.

Létrehozva: 2024.08.24.

„Nyugodj békében édes angyalom” – 19 éves lányát kell eltemetnie az összetört édesanyának

Nyaralni ment a barátnőivel a fiatal lány, családja soha többé nem kaphatta vissza.

Hátborzongató videót osztott meg néhány órával a halála előtt az a tinédzser lány, aki Ibizán, nyaralás közben zuhant a halálba egy hatodik emeleti erkélyről, ahol a barátaival szállt meg.

gyertya, gyász, tragédia
Képünk illusztráció / Fotó: Unsplash

Emma Ramsay mindössze 19 éves volt, de fiatal táncosként már hatalmas sikereket ért el. Édesanyja zokogva tisztelget az emléke előtt, sőt a legjobb barátjának és egy földre szállt angyalnak nevezte.

Az én angyalom, Emma, azt sem tudom, hol kezdjem. Te vagy a lányom, a legjobb barátom az egész világon, és jobban fogsz hiányozni, mint azt szavakkal ki lehet fejezni. Nyugodj békében édes angyalom és aludj jól, anyuci nagyon-nagyon szeret téged – búcsúzott a szívszaggató sorokkal Emmától az édesanyja.

A 19 éves joghallgató, a dél-lanarkshire-i Hamiltonból származó Emma kedd hajnalban San Antonióban bulizott, és a négycsillagos Hotel Vibra Districtben tartózkodott, amikor hajnali 3 óra körül lezuhant. Emma a szörnyű tragédia előtti órákban képeket és videókat osztott meg a közösségi médiában, miközben izgatottan készült a barátaival való szórakozásra. A TikTok-klipeken a tinédzser az ibizai klubban, a Hï-ben táncol, majd a liftben ünnepel a barátaival.

Colette Watson, a Hamilton-i Szent Márk Általános Iskola igazgatója elmondta: Emma kedves lány volt, gondoskodó és figyelmes, és sokan a személyzetből igazán kedves emlékeket őriznek a nálunk töltött idejéről. Ez egy szörnyen szomorú hír, és gondolataink, imáink és mély együttérzésünk Emma családjának és barátainak szól. 

Emma barátja, Paris Mcgoldrick is megosztott egy megható méltatást, azt írta: Nem is tudom, hol kezdjem, rendkívül tökéletes volt a mi Emmánk. Mindent szerettem benned, és örökké szeretni foglak. A mennyország most nyerte el a legszebb angyalt, akit valaha is kaphattak, és örökké hálás leszek, hogy a barátomnak hívhatlak. Örökre meg fogom becsülni a pillanatokat, amiket együtt töltöttünk, Em. Örökké szeretlek kislányom, soha nem felejtenek el. 

(VIA)

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek