KÜLFÖLD

Szerző K.B.

Létrehozva: 2024.08.01.

244 nap után visszatért a halálból, majd elhunyt a 22 éves fiatal

Nem sokáig élvezhette új életét a halálból visszatérő srác.

A 22 éves Drew Kohn néhány nappal a 23. születésnapja előtt, 2017. júliusában szenvedett súlyos motorbalesetet. A fiatalember olyan kritikus állapotba került, hogy mesterséges kómába helyezték, és az orvosai azt feltételezték, hogy agyhalottá vált. 244 nappal később azonban csoda történt, Drew felébredt a kómából, és úgy tűnt, hogy egyenesbe jöhet az élete. Most azonban, 7 évvel a visszatérése után elütötte egy kamion és belehalt a sérüléseibe.

drew kohn
Drew csodával határos módon élt túl egy balesetet, 7 év múlva már nem volt szerencséje /Fotó: GoFoundMe

Drew Kohn helyzetéről így számolt be családja a GoFoundMe weboldalán:

Az orvosok azt feltételezték, hogy agyhalott, és soha többé nem fog járni vagy beszélni, de a hit és az ima erejének köszönhetően 244 nap után felébredt a kómából és teljes életet élt. Egészen mostanáig.

Szinte napra pontosan 7 évvel az első balesete után a 29 éves Drew éppen hazafelé sétált, amikor egy kisteherautó halálra gázolta őt a Collins Roadon. A helyszínen halottnak nyilvánították.

A férfi édesanyja, aki kétszer veszítette el a fiát, így nyilatkozott a tragédiáról a Metronak:

Drew meggyógyult, sétált, nem küzdött már az egyensúlyának megőrzésével, amikor elütötték. Bár jobban hiányzik nekünk, mint azt szavakkal ki lehetne fejezni, békét érzünk, mert tudjuk, hogy végre egy jobb helyen van

 - zárta sorait az édesanya.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek