KÜLFÖLD

Szerző K. C.

Létrehozva: 2024.07.07.

Öt nappal az esküvője után hunyt el egy férj: „Reméltem, hogy még egy kicsit tovább él”

Szívszorító véget ért egy hatgyermekes édesapa élete.

Tíz együtt töltött boldog év után Diane és Paul Hodgson manchesteri otthonukban pecsételték meg a szerelmüket. Diane szerint az volt életük legszebb napja. Alig néhány nappal később Paul váratlanul és szívszorító módon elhunyt.

gyertya, gyász
Fotó: Pexel (illusztráció)

Az 56 éves Paul karácsony táján kezdte rosszul érezni magát, amikor észrevette, hogy túl sokat böfög, sötét a vizelete, híg a széklete és hátfájdalmai vannak. A burkoló orvoshoz fordult, de az eredmények semmi aggályosat nem mutattak. Amikor a szerelmespár elment egy egyhetes egyiptomi nyaralásra, Paul állapota romlani kezdett. A hatgyermekes apa visszament a háziorvosához, aki észrevette, hogy a bőre sárgulni kezdett. Addig Paul arcszínének változása sokáig észrevétlen maradt, mivel a nyaralás miatt lebarnult a bőre.

„Az első naptól kezdve tudtam, hogy rosszul fog végződni. Folyamatosan reméltem, hogy még egy kicsit tovább él. De a műtét után egyre vékonyabb és vékonyabb lett. Próbáltam etetni, de alig tudott kis adagokat enni” – mesélte Diane. 

Paulon március 1-jén elvégezték a rák eltávolítását, és 12 nappal később hazatérhetett. A későbbi vizsgálatok azonban kimutatták, hogy a rák már elterjedt a szervezetében. Kemoterápiás kezelésen esett át, de nem bírta sokáig. 

„Mindenbe belekapaszkodott. Soha nem mondta, hogy fájdalmai vannak, de fájdalmai voltak. Az utolsó napokban azt mondta: »Már csak néhány napom van hátra« ”  emlékezett meg Paulról a felesége. 

Paul egy igazi mókamester volt, szerette a búvárkodást, a zenét és kedvenc csapata a Liverpool FC volt.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek