KÜLFÖLD

Szerző B.

Létrehozva: 2024.07.22.

Fizetés nélkül lépett le az étteremből, de a balfékje egy elég fontos dolgot viszont otthagyott

Kulloghatott vissza az étterembe.

Egy nő, aki fizetés nélkül próbált megkajálni egy floridai étteremben, vörös arccal volt kénytelen visszakullogni, mert egy elég fontos dolgot felejtett ott.

Egy nő, aki fizetés nélkül próbált megkajálni egy floridai étteremben, vörös arccal volt kénytelen visszakullogni, mert egy elég fontos dolgot felejtett ott (Képünk illusztráció) Fotó: Pexels

A meg nem nevezett nő és férfi társa együtt próbálták megúszni a fizetést a floridai Panama City Beachen található LongHorn Steakhouse étteremben még pénteken. Azonban vissza kellett menniük a helyszínre, miután rájöttek, hogy a nő egy kulcsfontosságú bizonyítékot hagyott hátra, egy olyasvalamit, amire szüksége is van, hogy hazajusson. Ez pedig nem volt más, mint a táskája, benne a pénztárcájával.

Egy másik vendég rögzítette a telefonjával, amikor a nő és a férfi visszamentek az étterembe, hogy visszaköveteljék a holmit. A TikTokon megosztott felvételen is látható, ahogy az egyik alkalmazott nem akarja visszaadni a nő pénztárcáját, mert nem fizettek, ám miközben igyekszik higgadtan megoldani a helyzetet, egy fülest kapott a nőtől.

Ez az én pénztárcám! Add ide a pofámat!

 – kiabálta a nő, miközben társa próbálta megnyugtatni:

Oda fogja adni, nyugi!

A felvételt már több mint hétmillióan nézték meg a közösségi oldalon. A videót készítő vendég megerősítette, hogy a pár végül kifizette a számláját, hogy visszaszerezte a táskát – írja a Mirror.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek