Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2024.07.17.

Botrány a budapesti étteremben, ismert ember balhézott össze az egyik vendéggel

A videós olyan tömeggel találta magát szemben, amin testőrei is alig tudták átvinni. IShowSpeed így bénította meg a belvárost...

Magyarországon járt IShowSpeed, azaz Darren Watkins Jr., aki jelenleg a világ legnépszerűbb streamerjei közé tartozik. 20.7 milliós követőtáborát az IRL közvetítéseknek köszönheti, amik a valós életen alapuló tartalomgyártást tükrözik.  Azonban ami Budapesten történt a tartalomgyártóval, azt közel sem lehet valóságosnak nevezni, sokkal inkább egy kész káosznak. A streamert nem csak, hogy szinte megtámadták a rajongók, de még egy heves összeszólalkozásba is keveredett egy nővel, amiből hatalmas ügyet csinált.

IShowSpeed
IShowSpeed káoszt hagyott maga után mindenhol Budapesten - Fotó: YouTube

Rajongók ezrei kezdték el keresni

A tartalomgyártó jelenleg is európai turnéján van, aminek legutóbbi állomása Budapest volt. Ez hamar ki is derült, miután elindította élő bejelentkezését, ami nem eredményezett mást, minthogy fiatalok ezrei kezdték el keresni a videóst a belvárosban. Amikor épp az utcán volt a Speed névre keresztelt híresség, akkor egyenesen kaotikus pillanatok láthatóak a videóban, ugyanis több testőr segítségével is alig tudta magát áttörni a képeket kérő emberek tömegén. Sőt, az egyik ilyen „kimenekítésnél” még az operatőrének az eszközét is sikerült tönkretennie a nagy tömegnek.  Mindemellett történt a videóssal egy komolyabb éttermi incidens is.

IShowSpeed
Durván összebalhézott az amerikai videós az étteremben egy nővel, aki bemutatott neki - Fotó: YouTube

IShowSpeed összefeszült egy vendéggel

A híres tartalomgyártó egy ötödik kerületi drága étterembe menekült a rajongók elől, hogy tudjon egyet vacsorázni, de nem minden alakult fényesen. Ugyan a videós nem a legilledelmesebb módon viselkedett, az őt váró tömeg még inkább tapintatlanabb volt és szó szerint alig hagyták enni az étterem teraszán ülő vendégeket, akik közül egy nő megelégelte a felhajtást és bemutatott a videósnak. Persze Speed ezt nem hagyta szó nélkül.

Miért mutatott be nekem? Nem látja, hogy én is csak vacsorázni akartam egyet? Nem tehetek róla, hogy követnek mindenhova, ilyen az életem” – dörgölte a nő orra alá a videós, aki hatalmas felfordulást hagyott mindenhol maga után.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek