2 hónapja

Szánalmas, amit az ifjú pár tett az esküvőn - kiverték a biztosítékot a násznépnél

Térfigyelő kamerával lesték, ki mennyi tortát eszik.

Egy esküvői vendég azt állítja, hogy a térfigyelő kamerán rajtakapták, amint egy újabb szelet tortát majszolt. A döbbenete csak nőtt, amikor a boldog pár néhány nappal később egy üzenetet küldött neki, hogy fizessen nekik 3,66 fontot "minél hamarabb". 

 

A vendégeket eleve megkérték, hogy fizessék ki a menyasszonyi torta árát, amit a férfi vendég is megtett. Azt azonban nem gondolta senki, hogy ezért egyetlen szelet tortát kaphat csak. 

Az u/Unlucky_Low_6254 felhasználónévvel emlegetett megdöbbent férfi a Redditre tette ki az üzenetváltást a friss házasokkal, akik először egy videót küldtek, de nem értette, mi történik. Ekkor írta meg neki a pár, hogy a térfigyelő kamerán látták, hogy két szelet tortát evett meg, pedig csak egyért fizetett....

"Szóltunk, hogy minden vendégnek szeletenként kell fizetni a tortáért, és láttuk, hogy te csak egyért fizettél. Kérjük, minél hamarabb küldj nekünk 3,66 fontot" - áll az üzenetben. 

A kommentelők teljesen kiakadtak már attól is, hogy a vendégekkel fizettetik ki a tortát, de az, hogy még ilyen pitiáner húzást is meg mertek engedni maguknak, mindenen túltesz. 

"Igen, igazán jó lehet az a házasság, ahol a mézesheteket azzal töltöd, hogy térfigyelő kamerák felvételeit lesed azt kutatva, melyik galád vendég mert többet enni a kelleténél" - írta az egyik. 

"Meg kellene nekik írni, hogy te meg ajándékot vettél nekik, amit fizetségnek gondoltál, de ezek szerint nem így van, így a különbözetet küldjék már el a számodra".

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!