KÜLFÖLD

Szerző Ripost

1 hónapja

Összetört a család: magyar férfi gázolta el a buszmegállóban várakozó 6 éves kislányt

Tragikus esetről érkezett hír: a gyermek nem élte túl a balesetet.

Szerző Ripost

Letartóztattak egy sofőrt, miután egy hatéves kislány meghalt az általa okozott balesetben. A gyerek a családjával egy buszmegállóban várakozott Németországban, hogy onnan hazamenjenek.

Fotó: Pixabay

Az eset szeptember 30-án, pénteken este történt. A kislánnyal az édesanyja és két testvére volt a tragédia pillanatában - írja a Mirror. Az áldozat, akit csak Chayenne-ként emlegetnek, családjával a bevásárlásból indult haza és várakozott a buszmegállóban, amikor egy száguldó kocsi elütötte a gyereket, akit a jármű a falhoz szorított, így az halálra nyomta a kislányt.

A lány a helyszínen belehalt a súlyos sérülésekbe.

A gyanúsított mindössze három héttel korábban ittas vezetés miatt veszítette el jogosítványát. Felhajtott a járdára, miután elveszítette uralmát a kocsija felett, és ez okozta a tragédiát. A baleset után gyalog próbált elmenekülni, de két járókelő feltartóztatta.

A rendőrség előzetesbe helyezte a férfit és nyomoznak az ügyben. Úgy tudni, a férfi ivott, mielőtt a volán mögé ült. A nevét nem hozták nyilvánosságra, csak annyit lehet róla tudni, hogy egy 30-as éveiben járó magyar férfi.

„Chayenne megrázó halála után a szüleinek és testvéreinek erős támogatásra van szükségük. A szülők teljesen teljesen összeroppantak, és még nem tudnak tisztán gondolkodni. Az adománygyűjtésből befolyó összeget a temetésre és az esetleges pszichoterápiákra fogják költeni” – magyarázta a család egyik ismerőse, aki az adománygyűjtést elindította a gyászolóknak.

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!