KÜLFÖLD

Szerző Ripost

2 hónapja

„Nem tudom elképzelni nélküle az életem” - Álmában hunyt el egy 23 éves édesapa, 1 éves fiát hagyta hátra

Egyik napról a másikra vesztette el családja a fiatal férfit. Előző este még jól volt, szerelmének is üzent, hogy másnap találkozzanak.

Szerző Ripost

Tragikus hirtelenséggel élete legboldogabb időszakában ért véget váratlanul egy férfi élete. A fiatal édesapát csütörtökön találták holtan az ágyában, New Cumnockban lévő otthonában.

Fotó: Twitter

A 23 éves Jack Grozier elaludt és soha többé nem ébredt fel. Élete szerelmét és egyéves közös kisfiukat hagyta hátra – tudta meg a Mirror. Családtagjai és barátai tisztelettel adóztak Jack emléke előtt, akit a legviccesebb fickónak neveztek a világon.

„Soha nem számít arra az ember, hogy elveszítheti a szerelmét. Előző este még írt nekem egy sms-t, hogy reggel beszélünk. Az első pár napban teljesen össze voltam zavarodva, de mostanra kezdem elfogadni. Emlékszem az összes apró dologra, az összes csodálatos emlékre, ami vele kapcsolatos. Ez a legrosszabb dolog, amin valaha keresztülmentem, ő volt a legjobb haverom, nehezemre esik, hogy már nincs ott. Nem tudom elképzelni nélküle az életem” – mondta Samanthy Kelly, az egyéves Harris anyukája.

„Harris az apja pontos hasonmása, ő Harris révén fog tovább élni. Jacket soha nem fogják elfelejteni. Imádott apa lenni. Harris számára a legjobb változata akart lenni önmagának. Harris mindig mosolygott rá, ő egyértelműen az apja fia” – tette hozzá a megtört szívű anyuka.

Samantha, aki Coyltonban él Harrisszel, elárulta, hogy ő és Jack együtt tervezték a jövőt, sőt, még az eljegyzésről és a nyaralásról is beszéltek. Jack emellett lelkes Rangers-szurkoló volt és azt tervezte, hogy a jövő heti Bajnokok Ligája-összecsapásra Liverpoolba utazik. Egyébként maga is focizott ayrshire-i amatőr klubokban.

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!