KÜLFÖLD

Szerző Ripost

1 hónapja

Újabb hírek érkeztek a Bécsben meggyilkolt magyar anya és lánya tragédiájáról

Megfojtotta magyar exbarátnőjét és a nő kamaszlányát.

Szerző Ripost

Mint arról már beszámoltunk, egy 49 éves tunéziai férfi szerdán végzett egy 32 éves magyar anyával és annak kislányával Bécsben. A gyilkosság után holttestüket egy szobába zárta, és magára hagyta az asszony két kisfiával, Emirhannal és Harunnal. Miután egész nap nem találták anyjukat és nővérüket, a 6 és 9 éves kisfiúk Emirhan szemorvosától kértek segítséget, ő ment át a családhoz a zsarukkal. Mint azt megírtuk, a boncolás alapján az anyát és a lányt a férfi megfojthatta.

Fotó: Pixabay

„Annyi járőrautó volt ott. Nem gondoltunk arra, hogy ilyen tragikus dolog történik" - mondta a meggyilkolt nő egyik szomszédja. Markus éppen kutyasétáltatásból jött haza, mikor meglátta a ház előtt a két kisfiút a rendőrökkel.

Nagy erőkkel keresik a gyilkost

A Bors úgy tudja, már egész Európában keresik Mahmoud N.-t, akit azzal gyanúsít az osztrák rendőrség, hogy bestiális kegyetlenséggel megfojtotta Bécsben magyar származású exét, Ö. Renátát és 15 éves kamaszlányát, Alizt

Mahmoud ugyanis meglépett, sem a lakásában, sem Bécsben nem találják, a legtöbben úgy vélik, hogy a férfi már az országot is elhagyta. Megnehezíti a keresést, hogy az Oe24 szerint a tunéziai férfinek nemcsak hazájában élnek rokonai, hanem sokan Németországban és Hollandiában, sőt Európa több, más országában is elszórtan. Így a férfi egy tucat ország közül választhatott, amikor szökési tervét megtervezte.

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!