KÜLFÖLD

Szerző Ripost

1 hónapja

Megrázó részletek: kétgyermekes anyukát ütött el a sofőr a párás szélvédő miatt

A kocsi sofőrje azt állítja, nem látta a nőt, akit halálra gázolt.

Szerző Ripost

Egy sofőr elütött járművével egy édesanyát, miután állítása szerint a szélvédője bepárásodott. Az 58 éves Winston Hagston néhány másodperccel azelőtt hajolt le egy rongydarabért a bepárásodott szélvédő megtisztítása miatt, hogy elütötte a zebrán áthaladó nőt. Úgy tudni, a 60 éves asszony a legjobb barátjához tartott, amikor halálra gázolták.

 

Hagston elismerte, hogy gondatlan vezetése okozta az elgázolt Pattison halálát. Információk szerint a nő a levegőbe repült a becsapódás után, a sofőr pedig egyből félreállt. Pattisont reggel 7 óra 53 perckor a helyszínen halottnak nyilvánították.

 

Mindegyik ablakom bepárásodott, amikor bekapcsoltam a fűtést, nem láttam őt...

 

- vallotta a férfi, aki bár szeretett volna bocsánatot kérni a családtól, erre nem volt lehetősége. A bíró Hagstont 10 hónapos börtönbüntetésre és két év vezetéstől eltiltásra ítélte figyelembevéve, hogy a férfi bűntudattal kell leélje a mindennapjait, és rendkívül bánja, amit tett.

A DailyStar szerint a nő egész életében ápolóként dolgozott és mások életét mentette meg. Egyedül nevelte fel két fiát, Alant és Andrew-t.

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!