10 hónapja

Több tucat virágcsokor az út szélén: 17 éves lány vesztette életét a hétvégi halálos balesetben

A gázoló elmenekült a helyszínről, a rendőrség jelenleg is keresi.

Szombat este 8 órakor végzetes baleset történt: egy sofőr halálra gázolt egy gyalogost a Harvey Roadon, Allentonban. A helyi rendőrség közlése szerint egy 17 éves lány volt az áldozat, aki a helyszínen életét vesztette. A sofőr a baleset után megállás nélkül továbbhajtott, őt jelenleg is keresik a hatóság emberei.

Keely Birks a Daily Star szerint egy zebrán kelt át az úton, amikor elütötték. A sofőr állítólag jóval a megengedett sebesség felett száguldozott, a lánynak esélye sem volt a túlélésre, hiába a zöld lámpánál indult el.

„A körülmények kivizsgálása folyamatban van, de megerősíthetjük, hogy megtaláltuk a járművet, amely elütötte a lányt„ – tájékoztatott a helyi rendőrség.

Virrasztás

Több mint száz ember gyűlt össze a baleset helyszínén vasárnap este, hogy a fiatal lány előtt tisztelegjenek. Virágcsokrok lepték el az utcát a lány emlékére, aki előtt még ott állt az egész élet. Keelyt sokan szerették, és hatalmas sokként ért mindenkit a halála.

„Túl korán itt hagytál minket, drága angyalka” – fogalmazott Shannon McKenna, a lány egyik családtagja.

„Örökké a húgom leszel, most pedig már fentről vigyázol rám. Örökké szeretni foglak„ – búcsúzott a lány nővére, Kisha Louise Birks.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!