10 hónapja

Megszakad a szív: az életéért küzd a 13 éves gyönyörű lány, miután rákos lett

Fésülés közben az anyukája vette észre, hogy egy hatalmas dudor nőtt a nyakán. Az orvosok sajnos rossz hírt közöltek anyával és lányával.

Szerző Ripost

Az édesanyja az egyik nap fésülgette szépséges 13 éves kislánya haját, amikor is egy csomót fedezett fel a nyakán. Mivel nem tudták, mi lehet a furcsa elváltozás, orvoshoz fordultak.

Az orvosok azonban sajnos rossz hírt közöltek a longtoni anyukával, Kerry Minshallel és gyermekével, Holly-Louise Edwards-szal. A vizsgálatok során kiderült: négyes stádiumú Hodgking-limfómában szenved, ami a rák egy fajtája.

Fotó: 123rf

Holly-Louise-ra most egy hét hónapos kemoterápia vár, amihez minden erejére szüksége lesz. Az iskolából is kivették a szülei. Magántanuló lesz, hogy védve legyen a fertőzések ellen.

A kétgyermekes anyuka, a 39 éves Kerry azt mondta: „Egyik nap a haját igazgattam, és egy nagy csomó volt a nyakán, Azt mondta, hogy már egy ideje ott volt. Hosszú haja van és soha nem köti fel, ezért nem vettük észre hamarabb.”

A fiatal lány szteroidokat is kap a kezelése során. Négyes stádiumú rákja van, de az orvosok szerint gyógyítható. Jó esélye van arra, hogy megszabaduljon a ráktól, csak az a kérdés, hogy milyen kezelésekre lesz szüksége és mennyi időbe fog telni.

„Jelenleg elég jól viseli a helyzetet. Éjszakánként izzad, ami gyakori. Lefogyott és nagyon fáradt. Két hónap múlva újabb vizsgálatra megy, és kiderül, hogy szüksége van-e még sugárkezelésre” – tette hozzá az édesanya.

Kerry létrehozott egy adománygyűjtő oldalt, mert szeretné meglepni kislányát egy parókával, egy laptoppal és később egy nyaralással – írja a Mirror.

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!