1 éve

Ide akarták hurcolni Maddie-t: sokkoló részletek derültek ki

Maddie McCann elrablójának volt egy hangszigetelt börtöne.

Házkutatást tartott a rendőrség a Madeleine McCann elrablásával és megölésével gyanúsított Christian Brueckner németországi házában. A hatóság ugyanis bejelentést kapott, hogy a ház alatt egy pincét ásott a férfi. Egy ismerősének azt mondta, szeretne ott „egy hangszigetelt börtönt kialakítani, olyat, mint amiben Josef Fritzl 24 éven át fogva tartotta Elisabeth Fritzlt”.

A jelenlegi lakó kereste meg a rendőrséget, és elmondta, Brueckner 2016-ban kétségbeesetten próbált megszabadulni a háztól, Olaszországba akart menekülni, mert tudta, a zsaruk már keresik.

A lakó a beköltözés után vette észre, hogy a férfi ásott egy pincét, de sosem törődött vele, egészen addig, míg meg nem hallotta, hogy Bruecknert gyanúsítják Maddie meggyilkolásával.

„Egyenesen a rendőrségre mentem, mert eszembe jutott a félig lezárt pince és nem tudhattam, mi van még ott”.

A lakó bevallotta, kezdetben kicsit hátborzongatónak találta a házat, olyan volt, mintha egy gyerekmesében szerepelne. A lakás tele volt fából készített babákkal és lámpásokkal.

A rendőrség nem zárta ki, hogy a kis Maddie-t is ide akarta bezárni a férfi, ahogy valószínűleg több más gyereket is tervezett.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!