1 éve

„Úgy érzem, haldoklom„ – tinédzser fia után meghalt a fiatal édesanya is

Szörnyű veszteséget kell feldolgoznia a férjnek, aki egész családját elvesztette.

Mindössze 36 évet élt az az édesanya, aki előtt még ott állt az élet. Kim csak néhány nappal a születésnapja után hunyt el, csupán néhány hónappal azután, hogy kisfiát elvesztette. Tizenéves fia egy ételtől allergiás reakciót kapott, életét már nem tudták megmenteni.

A családot ért második tragédia előtt néhány nappal az édesanya fejfájásra panaszkodott, ám amit akkor még nem tudtak, hogy ez nem egy egyszerű fejfájás: valójában a diagnosztizálatlan leukémia okozta halálos agyvérzés tünete volt.

A családfő, a 45 éves Chris így nemcsak 16 éves fiát, de feleségét is elvesztette, s most meg kell birkóznia a gyásszal

„Hogy őszinte legyek, Kim nem szeretett orvosokhoz fordulni, ráadásul az egész csak fejfájással kezdődött, nem gondoltuk, hogy komolyabb lehet a baj„ – magyarázta Chris a Daily Starnak. „Hétfőn fájt a feje, keddre semmi baj sem volt. Aztán csütörtök este már én vittem az ágyba, akkor azt mondta: „Úgy érzem, haldoklom”. Pénteken felöltöztettem és a földszinten vártuk a mentőket.”

Az asszony a kórházban elhunyt. A férj elmondása szerint a fejfájáson kívül nem volt más előjele annak, hogy Kim leukémiában szenvedne. Gyermekei édesanyját angyalként jellemezte.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!