1 éve

Meghasad a szív: egy 5 éves kisfiú meg akarta ölelni rákos óvónénijét, hihetetlen, mit talált ki

Az 5 éves kisfiú nem adta fel és végül megtalálták a megoldást.

Szerző Ripost

A New York-i Keri Stromski negyedik stádiumú áttétes emlőrákban szenved, ám óvodai csoportját betegsége 2016-os diagnosztizálása óta sem hagyta magára. A koronavírus-járvány alatt a nő online folytatta pedagógusi munkáját, hogy tündéri növendékeivel minden nap „találkozhasson”.

Stromski csoportjának egyik tagja, az ötéves Avery nemrég végleg megelégelte, hogy nem léphet kapcsolatba személyesen imádott óvónénijével, ezért gondolt egyet, és szülei segítségével elkezdték keresni a megoldást. Szerencsére meg is találták.

A kis Avery édesanyja, Cathie Green a közösségi médiát böngészve meglátta, hogy egyes családok saját maguk tákolnak össze egy eszközt, aminek segítségével érintkezés nélkül megölelhetik egymást. Az anyuka tehát fogta magát, és segített gyermekének is létrehozni egy ilyen szerkezetet.

Az „ölelőgép” műanyag fóliákból áll, ami úgy választja el egymástól az ölelkezőket, hogy közben biztonságosan lehetővé teszi a szükséges mozdulatokat.

Avery és édesanyja végül meglátogatták Stromski óvónőt, akivel a kisfiú át is élhette a meghitt pillanatot. Erről szerencsére videó is készült.

A felvételt maga az óvónő osztotta meg Twitter-oldalán, ahol megható szavakkal illeti tündéri növendéke elhivatottságát.

„Végre úgy kaphatok meg minden ölelést, hogy biztonságban vagyok”.

Stromskit egyébként az ovisok és a szülők is imádják, Avery édesanyja szerint fantasztikus módszerekkel oktat a mindennapokban, egy valódi szuperhős – írta a Bors.

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!