1 éve

„Csendes volt, imádkoztam, hogy rendben legyen” – kocsiban szülte meg gyermekét egy édesanya

A szülők nagyon megijedtek, amikor korábban beindult a szülés. A gyermek testét befedte a magzatburok.

Nem gondolta volna a Pennsylvániában élő Realin Scurry, hogy ilyen meglepő körülmények között fogja világra hozni gyermekét. Alig 29 hetes terhesen kezdődtek el a fájásai, így azt gondolta, még van ideje...

A vajúdás során a magzatvize sem folyt el, de már olyan erős fájdalmai voltak, hogy nem bírta tovább és megkérte férjét vigye be a kórházba.

„Körülbelül 45 perccel később, amikor az összehúzódások intenzívebbé váltak, úgy döntöttem, hogy kórházba megyek. A fájások egyre intenzívebbek és sűrűbbek lettek és éreztem, hogy ideje nyomni” – kezdte megdöbbentő történetét a nő a The Sun oldalán, ahol fényképet is láthattok a gyermekről.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

A kórház felé tartva azonban, így még a kocsiban ülve hozta világra kisfiát. Ám a megdöbbenés csak ezután érte, amikor lenézett babájára. A kis Ean Jamal ugyanis még mindig a sértetlen magzatburokban volt!

„Először a csecsemő csendes volt, és csak imádkoztam, hogy rendben legyen. Megdörzsöltem az arcát a hüvelyujjammal. Ekkor az arcához húzta a kezecskéjét, mintha megérteni az imáimat és meg akarna nyugtatni, hogy minden rendben lesz” – tette hozzá visszaemlékezve az édesanya.

Hét perc múlva azonban már be is értek a helyi kórházba, ahol azonnal kezelésbe vették babát és mamát. Scurrynek hihetetlenül ritka szülés adatott meg, körülbelül nyolcvan ezer szülésből egyszer ha előfordul, hogy a magzatburokban marad a baba. Akkor is inkább császármetszéseknél történhet hasonló.

Ean az orvosoknak hála túlélte a kalandot és azóta elkezdett gyarapodni a súlya. Napjainkban pedig már három éves és imád testvérével játszani.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!