2 éve

Megszökött egy koronavírus-gyanús migráns a bécsi kórházból

Koronavírus gyanújával került kórházba egy férfi Bécsben. A bevándorlót karanténba akarták helyezni az orvosok, ám a migráns az intézkedés elől megszökött. A rendőrség szerint a betegnek nyoma veszett.

Rémálomszerű pillanatokat éltek át azok a bécsi orvosok, akik észrevették, hogy a karanténba szállításra váró betegük megszökött a kórházból. A klinika dolgozói azonnal értesítették a rendőrséget, akik nagy erőkkel kezdték keresni a koronavírus-gyanús beteget. Az egyenruhások feladata azonban nem lesz egyszerű, mivel a migránst vizsgáló orvos nem tudott pontos személyleírást adni a betegről – számolt be az esetről az ÖSTERREICH nevű osztrák napilap.

Fotó: Pixabay

A hatóságok felkeresték a közeli menekültszállót, ahol tudni vélték, hogy kiről lehet szó, ám elmondásuk szerint a férfi az elmúlt órákban nem volt a lakhelyén. Feltehetően ő is tisztában volt azzal, hogy az lesz az első hely, ahol keresni fogják. A rendőrök arra kérték a menekültszálló vezetőjét, hogy ha felbukkanna a bevándorló, akkor habozás nélkül értesítsék őket. A vizsgálat eredményeire még várni kell, így nem lehet tudni, hogy a migráns valóban koronavírussal fertőződött-e.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!