KOMPOST

Tömött sorokban várták, hogy bejussanak az orgiára – zsaruk is részt vettek a bulin

A csoportos szex miatt álltak sorba egy madridi lakás előtt, de a rendőrök véget vetettek a bulinak.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy Madrid San Blas nevű részén egy ötödik emeleti ingatlan előtt sokan várakoznak, hogy bejussanak az ingatlanban zajló csoportszexre.

Fotó: Pixabay

Civil ruhás rendőrök érkeztek a helyszínre, akikről a szervezők azt hitték, hogy az élvezetek miatt érkeztek, így őket is beengedték. Nagy hibát követtek el, ugyanis az orgiában való részvétel mellett kábítószer-fogyasztás is szerepelt a programpontok között: a zsaruk többek között kokaint és folyékony ecstasyt (GHB, Gina) foglaltak le a helyszínen.

Letartóztatták az egyik főszervezőt, Ignacio Allende (művésznevén Torbe) pornórendezőt is – az orgia ugyanis kamerák előtt zajlott. A rendező egyébként 2016-ban már előzetes letartóztatásban volt, többek között gyermekpornográfia terjesztéséért; a hamarosan sorra kerülő tárgyalásán akár 7 és fél év szabadságvesztésre is ítélhetik.

Nemcsak a szervezők, de az orgia résztvevői is számíthatnak arra, hogy eljárás indul ellenük, ugyanis a koronavírus-járvány második hulláma miatt meghozott új intézkedések értelmében legfeljebb hat fő tartózkodhat egy időben egy helyen – írta a Metro.

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?