KOMPOST

Vallottak az egyetemista diáklányok: Sokan a testükkel keresik meg a tandíj árát!

A angol egyetemista diáklányok egy nem elhanyagolható hányada a testével keresi meg azt a pénzt, amivel a tandíjat és más kiadásaiknak fedezik.

Pár kivételtől eltekintve minden egyetemista diák dolgozik a felsőoktatási tanulmányai mellett, hogy fizetni tudja a tandíját, albérletét és a további kiadásait. A legtöbben természetesen 'normális' munkakörben helyezkedik el, és felszolgálónak vagy pultosnak állnak. Velük párhuzamosan viszont vagy egy szűk kisebbség, aki nem elégszik meg minibálbér közeli fizetéssel, és titkon a legkülönbözőbb szexuális szolgáltatásokkal  keresik meg a kenyérre valót.

Az Egyesült Királyságban egy friss felmérés szerint a diákok 5 százaléka használja a testét pénzkeresetre. A The Sun nevű helyi bulvármagazin személyes beszámolók alapján annak járt utána, hogy pontosan miért vállal ilyen típusú munkát a női egyetemi hallgatok egy jelentős része.

A harmadik évfolyam kezdetén hallottam először arról, hogy így is pénzt kereshetek. Vannak olyan idősebb urak, akik hirdetésben keresnek maguk mellé diáklányokat, hogy időt töltsenek velük. A többség úgy fogalmaz, hogy nem bánnák, ha a lakásukban fehérneműben flangálnának a fiatalok vagy csak nyitva felejtenék a fürdőszoba ajtaját, míg zuhanyoznak. Volt, aki szexért cserébe lakhatást kínált, míg hirdettek egyszerűbb, webkamerás, vetkőzős munkákat is" – mesélte Isabel.

Először ódzkodtam egy sugardaddy-től pénzt kérni. De aztán rászántam magam, végül is ez csak egy üzlet. Érzelmek nélkül kell csinálni. Ez csak szex. Ha jobban belegondolok, bármelyik buliból hazacipelhetnék egy srácot, de ha még fizetnek is a szexért, az sokkal jobb. Azért arra odafigyelek, hogy az ügyfél ne legyen több 35-nél, mert nem lennék képes tettetni egy idős embernek, hogy valóban tetszik"

– mesélte egy Eleanor nevű diáklány, aki korábban is rendes, részmunkaidős munkákat vállalt el, de azzal csak nagyon keveset keresett. Õ egy-egy ilyen randi után akár 200 ezer forintnak megfelelő angol fontot is kaphat.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?