KOMPOST

A beteg feleség halála után összejött a gyászoló férjjel az ápolónő

Naomi Watson húsz évvel fiatalabb Robert Harrisnél, akinek éveken át ápolta a feleségét, majd annak halála után beleszeretett a férfibe.
címkék:
  • Szerző: ripost

Éveken keresztül ápolt egy beteg feleséget Naomi Watson, majd annak halála után beleszeretett az asszony férjébe.

A fiatal lány még csak huszonkilenc éves, választottja azonban nem más, mint az egykori munkáltatója, Robert Harris, aki éppen húsz évvel idősebb a csinos ápolónőnél.

Fotó: Pixabay.com

Naomit azért vették fel évekkel ezelőtt a családhoz, hogy ápolja a ház asszonyát, Lisa Harrist, aki egy ritka idegrendszeri betegséggel küzdött, ami sajnos gyógyíthatatlannak bizonyult.

Az asszony 2014-es halála után Naomi egyre többször maradt vacsorára az özvegy férfinél és annak félárvává vált nyolcéves kislányánál, Mollynál.

„Egy nap rájöttem, hogy érzek valamit Robert iránt. Előtte sosem gondoltam rá úgy” - mondta el a Daily Starnak a fiatal lány.

A pár végül egy közös vacsora során vallotta be egymásnak az érzéseit, míg Robert kislánya épp egy iskolai táborban volt, távol tőlük.

Azóta hat év telt el, a korkülönbség ellenére pedig boldogabbak, mint valaha, sőt, az esküvőt tervezik.

Jóllehet, Naomit sokan aranyásónak tartják a környezetükben, a fiatal lány nem foglalkozik a vádaskodásokkal. Állítja: boldog a párja oldalán, és az elhunyt Lisa mindig fontos tagja lesz a családjuknak még akkor is, ha ő lép az asszony helyébe.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?