KOMPOST

Felfoghatatlan tragédia történt, egy csecsemő életét nem tudták megmenteni

Az anya annyira ki volt ütve, hogy fel se bírták ébreszteni.
  • Szerző: Ripost

Érthetetlen tragédia történt a walesi New Quayben még 2017 márciusában. Egy helyi nő egy bárban szórakozott a nővérével, és felfoghatatlan módon magával vitte az alig négyhetes babáját, Darient is. A nő rendesen felöntött a garatra, és amikor hazaért, egyszerűen eldőlt, mint egy zsák krumpli. Csakhogy szerencsétlenségére a kisbabára feküdt... 

A kis Darien egy idő után már nem lélegzett, és az időközben kiérkező mentők már eszméletlen állapotban találtak rá, miközben a szájából vér szivárgott. A babát hiába szállították kórházba, már nem tudtak rajta segíteni, míg anyját egy és negyed órán keresztül felébreszteni sem tudták.

A 26 éves Marina Tilby ügyében most pénteken született ítélet. Az orvos szakértői vélemény szerint a kicsi halálát szívroham okozta, de az nem bizonyítható egyértelműen, hogy attól vesztette életét, hogy az anyja ráfeküdt, vagy esetleg hirtelen csecsemőhalál szindróma vitte el.

A bíró ettől függetlenül 2 év 4 hónapra ítélte az anyát, mert szerinte egy anya felelőssége és kötelessége, hogy gondoskodjon gyermeke biztonságáról és gondozásáról - írta a Bors.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Így lesz tökéletes a linzertészta
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?