BIZARR

Kísértetet láttam a házban, félek elaludni: 11 hátborzongató beszámoló

Sokak számára nevetségesnek hangzik a probléma, de bizony, vannak, akik félve mennek haza. Ugyanis megmagyarázhatatlan hangok és illatok árasztják el néha a lakást, és van, hogy a lakó úgy érzi, nem egyedül van otthon...
  • Szerző:

A legtöbb ember nem hisz a kísértetekben, vagy legalábbis hajlamos hangosan kijelenteni, hogy nem léteznek. Csakhogy sokszor olyan megmagyarázhatatlan jelenségek történnek, amitől mindenki megszeppenne. Főleg akkor, ha otthon hallanak és látnak félelmetes dolgokat…

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

„Amikor gyerek voltam, anyám kinevetett, amikor mondtam neki, hogy kísértetek járnak a házban. Aztán meglátta ő is a nőt, aki átsétált a nappali falán…”

„Reggel arra ébredtem, hogy nyitva az ablak és ég az olvasólámpám. Emlékszem, hogy este csukva volt, és a lámpát is lekapcsoltam. Félek elaludni.”

„A nappaliban ültem a kanapén, teljesen éberen, és részeg se voltam, amikor megláttam egy félig kecske, félig emberi alakot, ahogy átvágtatott a lakáson. Életemben nem féltem ennyire.”

„Egy olyan házba költöztem, ahol korábban egy kislány meghalt. Éjszakánként néha felriadtam egy olyan hangra, mintha egy kisgyerek dúdolna.”

„A pasim nem hitt nekem, hogy szellemek járnak a házban. Aztán egyszer, amikor nálam voltunk, hirtelen az összes lámpa fel-, majd lekapcsolt.”

„A macskák állítólag látják a kísérteteket. A fekete kandúrunk azóta, hogy a szomszéd bácsi meghalt, megáll a teraszon, meredten néz egy pontot, és mély hangon morog… órákig.”

„A tömbház, amiben lakom, egy temető mellett van. Nem tetszett, amikor ide költöztem, de nem találtam máshol albérletet. A kezdetektől fogva tapasztalok furcsaságokat. Például, hogy csak úgy magától felkapcsol a lámpám. Vagy, hogy véletlenszerűen leesnek dolgok az asztalról.”

„A csajom tutira veszi, hogy van egy kísértet a lakásunkban, aki ráadásul férfi, és nem szereti, amikor szeretkezünk.”

„Mióta beköltöztem az új lakásomba, sokszor érzem, hogy mintha nem lennék egyedül. Meg lépteket hallok: hol mintha egy kutya trappolna a parkettán, máskor mintha egy felnőtt férfi. Mindezt az éjszaka közepén.”

„Egy öreg házat vettem meg, amit nem laktak vagy öt évig, és ráadásul az előző tulaj itt halt meg. Miután beköltöztem, éreztem, hogy valami nem stimmel, hogy van bent valami rossz erő. Aztán egy éjszaka arra ébredtem, hogy valaki jéghideg kézzel megsimogatja az arcom. Utána csináltattam egy tértisztítást, és a szellem eltűnt.”

„Nem hiszek a kísértetekben, de az tök para, hogy a nővérem hároméves kislányának a lakásomban lett egy képzeletbeli barátja, akivel sokat beszélget. Máshol soha nem látja a kis barátját, csak nálam.”

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?