BIZARR

Hátborzongató jelenetet rögzített a benzinkút biztonsági kamerája

A tulajdonos szabályosan sokkot kapott, amikor gyanútlanul visszanézte a felvételt.
  • Szerző: Doris

Horrorfilmbe illő jelenet játszódott le egy írországi benzinkúton, aminek egyik sajátossága, hogy két temető között helyezkedik el.

Fotó: Facebook

A Mirror szerint néhány nappal ezelőtt rémisztő paranormális jelenség történt zárás után a kúton, amit a biztonsági kamera is rögzített. A hely tulajdonosa elsápadt, amikor visszanézte a videót, állítása szerint szellemek szállták meg a benzinkutat.

Az üzletben ugyanis váratlanul leesett a pultról a gyümölcskosár és néhány puffasztott rizs is lerepült a polcról. A videó egy csapásra elterjedt a világhálón, a netezők közül pedig sokan azt állították, hogy egy női árnyalakot véltek rajta felfedezni. Igaz, a tulajdonos ezt tagadta.

„Fogalmam sincs, hogy mi történhetett. Amikor másnap reggel bementem, döbbenten tapasztaltam, hogy a padló tele van puffasztott rizzsel. Később észrevettem a gyümölcstálat is, ekkor döntöttem úgy, hogy visszanézem a kamerafelvételt. Alapvetően szkeptikus vagyok, nem hiszek a kísértethistóriákban, de erre egész egyszerűen nem tudok mit mondani. Nincs magyarázat” – hebegett-habogott a benzinkutas.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Készíts szaloncukrot házilag!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?