A Magyar Péter-lufi elkezdett leereszteni

POLITIK
INSIDER

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.10.06. 15:45

Hihetetlen sztorit mesélt Kokó Orbán VIktorról, elrabolhatták a 13 éves Alexandrát, a főboszorkány elárulja, kiket talál el Ámor nyila

Orbán Viktor személyesen kézbesítette Kokó zakóját, az eltűnt Alexandra anyja attól retteg, hogy lányát elrabolták, Szegedi Erika kitálalt, újra családja körében lehet az eltűnt Dávid, Magyar Péter újra tilosban járt – Ezeket olvasták a legtöbben a Riposton ezen a héten.

A Beköltözve Hajdú Péterhez című műsorban hihetetlen történetet osztott meg a műsorvezetővel Kovács "Kokó" István. A történet főszereplője pedig nem más, mint Orbán Viktor. A sztori hátteréről annyit lehet tudni, hogy egy 2001-es sporteseményen történt, feltehetően Kokó egyik bokszmeccséről lehetett szó. Kokó munkatársa, Hubert Tibor feladata lett volna bevinni Kokó öltönyét a bokszoló öltözőjébe, ám a kollégának nem volt olyan belépője, amivel beengedték volna oda. Kokó kollégája kétségbeesve hívta fel a sportolót, hogy nem engedik be hozzá. Kovács István ekkor azt javasolta neki, hogy nézzen körbe, és keressen olyan embert, akinek a jegye mindenhova érvényes. Így történhetett meg, hogy a bokszoló öltönyét maga Orbán Viktor kézbesítette neki.

Orbán Viktor
Orbán Viktor, Schmitt Pál és Kovács István 2010-ben  Fotó: Hegedûs Márta

Nincs olyan pillanat, hogy ne gondolna a gyermekére Csapó Anita. A 28 éves anyuka angyalarcú lánya október 1-jén tűnt el. Csapó Alexandra a gyermekotthonból indult el, hogy meglátogassa egyik hozzátartozóját, ám oda nem érkezett meg, azóta eltűnt. A 13 éves lány családja attól tart, hogy Alexandra bűnözők karmai közé került és fogvatartják.

Édesanyja nagyon aggódik Alexandráért  Fotó: Olvasói

Meghozza az október a szerelmet Szegedi Erika főboszorkány szerint. Most az is szerelmes lesz, aki nem akar. Ámor nyila mindenkit eltalál. Szegedi Erika úgy gondolja, hogy a csillagok különös hatására a hulló falevelek mellett, a lángoló szerelem fogja jellemezni az ősz hátralévő részét. Nemcsak új kapcsolatok születnek, hanem régi, már kihunyóban lévő szerelmek lángjai is ismét lobogni fognak.

Szegedi Erika szerint a Kosokra és az Oroszlánokra nem csak a szerelemben, hanem a karrierben is pozitív fordulat vár  Fotó: Ripost

Közel egy hónap után végre megtalálták a 30 éves Z. Dávidot. A fiatal férfiért rokonai és barátai nagyon aggódtak, mert meglehetősen zárkózott volt az utóbbi hetekben. Egy barátjától azt is megtudtuk, hogy a férfi depresszív hajlama is okot adott nekik az aggodalomra. Október elsején azonban mindenki megnyugodhatott, hiszen az eltűnt férfit megtalálták. Dávid egyelőre még a közeli családtagjainak sem árulta el, hogy pontosan hol volt, miket csinált ez idő alatt és miért nem adott magáról semmi életjelet majdnem 20 napig. 

Végre előkerült az eltűnt Dávid  Fotó: MW

Magyar Péter részt vett a Fővárosi Közgyűlés október 4-ei ülésén, ám most is sikerült felhívnia magára a figyelmet. Ahelyett, hogy a belvárosban parkolóhelyet keresett volna, a lehető legkényelmesebb módon a Károly körúton a gyalogosok között felhajtott a járdára és minden közlekedési szabályon túllépve beállt a park közepére. A jó ismert összemázolt furgont aztán ott is hagyta és kényelmesen besétált az épületbe.

Fotó: Ripost

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek