Létrehozva: 2024.10.05. 16:00

A főboszorkány elárulta, kiket talál el Ámor nyila: "Az év legsikeresebb hónapja ez a szerelemre vágyók életében"

Meghozza az október a szerelmet a főboszorkány szerint. Most az is szerelmes lesz, aki nem akar. Ámor nyila mindenkit eltalál. Szegedi Erika úgy gondolja, hogy a csillagok különös hatására a hulló falevelek mellett, a lángoló szerelem fogja jellemezni az ősz hátralévő részét. Nemcsak új kapcsolatok születnek, hanem régi, már kihunyóban lévő szerelmek lángjai is ismét lobogni fognak.

Szerelmesnek lenni jó. Ki ne vágyna erre a földöntúli érzésre? Nos, Szegedi Erika, Magyarország és Európa főboszorkánya elárulta, hogy melyik két csillagjegy szülöttei számára lesz az év legsikeresebb hónapja az október. A Kosokra és az Oroszlánokra nem csak a szerelemben, hanem a karrierben is pozitív fordulat várható. Az ő álmaik a következő időszakban valóra válnak.

Szegedi Erikaszerint a Kosokra és az Oroszlánokra nem csak a szerelemben, hanem a karrierben is pozitív fordulat várható az ősz folyamán
Szegedi Erika szerint a Kosokra és az Oroszlánokra nem csak a szerelemben, hanem a karrierben is pozitív fordulat várható az ősz folyamán  Fotó: Máté Krisztián

Szegedi Erika szerint az ősz az elmúlás időszaka, de most az újrakezdésé is egyben 

 

A lehetőségek széles tárházát csillogtatja meg az Univerzum. Így most megalapozhatod a jövődet. Érdemes különösen nagy energiát fektetni a céljaid elérésébe, mert ezek a sikerek hosszútávon fogják befolyásolni az életedet.

 -mondja sejtelmesen Szegedi Erika. A főboszorkány, aki úgy látja, hogy októberben szinte mindenkihez kegyesek lesznek az égiek.

Mérleg

Érdemes nem csak a munkára koncentrálnia. Több energiát fektessen a magánéletébe, különben lecsúszik a kínálkozó lehetőségekről.

Skorpió

Bármennyire is nehezen mutatja ki az érzelmeit, most eljött a megnyílás ideje. Merjen beszélni őszintén az érzelmeiről, mert csak úgy érkezik el a nagy áttörés az életében.

Nyilas

A vakmerősége most egyben a vesztét is jelenti. Legyen megfontolt különben könnyen elveszítheti azt, ami az ön számára a legfontosabb.

Bak

Szenteljen több figyelmet az emberi kapcsolatainak, különben nemcsak a szerelemben, hanem a munka terén sem lesz sikeres.

Vízöntő

Ez számukra nem a változtatás időszaka. Ne kezdjenek új dolgokba, tartsanak ki a réginél.

Halak

Ne ússzanak az árral szemben, inkább álljanak be a sorba, mert csak úgy lehetnek sikeresek.

Kos 

Elérkezett az ő ideje. Lubickolhat a boldogságban és a sikerekben. Merjen nagyot álmodni, és meglátja, valóra is válik!

Bika

Bármennyire is kecsegtető az új, tartson ki a régi mellett, mert igazi sikereket csak az ő oldalán érhet el.

Ikrek

Továbbra sem kedvez számára az Univerzum. Törődjön bele, marad a negatív szériájuk minden téren.

Rák

Végre sikeresen mozdul el a holtpontról az élete. A családtervezés legyen a legfontosabb neki, mert hosszú boldogság küszöbén áll.

Oroszlán

Siker és szerencse fogja fémjelezni az életét az ősz folyamán. A munkahelyén és a párkeresésben is learatja a babérokat. 

Szűz

Rendmániás és merev. Lazítson kicsit, ha be szeretné zsebelni a boldogságot. Pozitív fordulatok a szerelmi életében várható.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek