Létrehozva: 2024.04.08.
Módosítva: 2024.04.08.

Tízéves átok alól szabadulnak ezek a csillagjegyek

Európa főboszorkánya, Szegedi Erika fedte fel a titkot a Ripostnak. A szakember elmondta, hogy kik azok, akik 10 évnyi nélkülözés, szenvedés és várakozás után végre fellélegezhetnek.

Sokan már elkönyvelték, hogy életüket balszerencse kíséri, de nekik sem kell csüggedni, mert nem lesz ez mindig így. Most egy nagyon hosszú ideje tartó rossz időszakot zárhatnak le végre 4 csillagjegy szülöttei. Terveiket siker fogja koronázni, és beköszönt az életükbe a boldogság! 

Szegedi Erika, Európa és hazánk főboszorkánya fényes jövőt jósol 4 csillagjegynek  Fotó: Faludi Kpppány

Néha azt érzed, hogy összeesküdött ellened minden? Bármibe kezdesz, az kudarcba fullad, vagy csak nagyon nehezen jön össze? Tudnod kell, hogy semmilyen negatív széria nem tart örökké. Négy jegy életében a főboszorkány, Szegedi Erika szerint óriási változás következik be. Ezeknek a szerencséseknek végre sikerül átlépni saját korlátaikon, és bármibe kezdenek, azt siker fogja koronázni, legyen szó szerelemről, karrierről vagy akár anyagi javakról, ugyanis a tavasz meghozta nekik a pozitív változásokat.

Vannak jobb és rosszabb időszakok az életünkben. De amikor a kudarcok, és a negatív időszak már évek óta kísér, akkor az nagyon nyomasztó tud lenni. És természetesen nem véletlen

 - mondja sejtelmesen Szegedi Erika, aki úgy gondolja, hogy négy csillagjegy szülöttei különösen nehéz, tíz éve tartó időszakot tudhatnak maguk mögött, ami megkeserítette a mindennapjaikat. Vannak, akik már többször el is jutottak arra a pontra, hogy feladják, mert semmi sem sikerül nekik.

A csillagok hatalmas változást hoznak a Halak, az Ikrek, a Skorpió és az Oroszlán jegyűek életébe. Ugyanis a hétvégén az univerzum megkegyelmez nekik, és beköszönt az életükbe a szerencse a főboszorkány szerint. Először szinte fel sem fogják tudni fogni a sok negatívum után, hogy bármihez nyúlnak, az arannyá változik. 

A Halak, az Ikrek, a Skorpió és az Oroszlán jegyűek most már megnyugodhatnak Szegedi Erika szerint  Fotó(Illusztráció)/Pexels 

Halak

Mindig spórolósak voltak, de ennek ellenére sem jutottak előre olyan mértékben, ahogy azt szerették volna. Azonban mostantól ennek vége, minden adott lesz egy gondtalan élethez. Ami külön öröm, hogy a meglévő kapcsolataik is sokkal harmonikusabban fognak működni, mint eddig. Aki meg magányos volt, az ne csüggedjen, mert végre beköszönt az életébe a szerelem.

Ikrek

Végre sikerül nekik megtalálniuk az álmaik munkahelyét, vagy éppen a mostanin részesülnek nagyobb elismerésben. Amit meg is érdemelnek, hiszen teljes erőfeszítéssel végezték eddig is a feladatukat, csak épp azt érezték, hogy feleslegesek az erőfeszítéseik. A szerelemben is rájuk talál a boldogság, érdemes kezdeményezni, mert az univerzum támogatja őket a céljaik elérésében.

Skorpió

A Skorpiók főleg anyagi téren voltak mélyponton az elmúlt tíz évben, ám innentől minden jól fog alakulni, és végre jut majd bőséggel nekik is, így ezzel régi álmaikat válthatják valóra. Hosszú idő után hosszabb külföldi nyaralást is megengedhetnek maguknak. Hamarosan érezni fogják, hogy melléjük szegődött Fortuna, mert nem várt pénz is ütheti a markukat, így arra költhetik ezt a pénzt, amire már régóta vágynak!

Oroszlán

Bármennyire is dominánsak az Oroszlánok, nehéz időszakon vannak túl, ami már kicsit meg is törte őket. Most viszont minden megváltozik, elérkezett az ő idejük. Szerelemben, karrierben, és az anyagiakban hamarosan pozitív változások következnek be az életükben, amik hosszútávúak lesznek. Munkahelyükön érezni fogják a megbecsülést, és az anyagi gondjaik is megszűnnek. Ami további jó hír számukra, hogy a szerelemben is sikeresek lesznek, beköszönt életükbe az igazi boldogság is.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Összeomlott a PSG, megint bukhatja a BL-álmát

origo.hu

Ukrajna bejelentette, elvesztette hadseregét

borsonline.hu

Lesújtó hírt kaptunk: elhunyt a válogatott labdarúgó

hirtv.hu

Újabb influenszereket látott vendégül David Pressman

ripost.hu

A kutatók elsápadtak attól, ami a Vörös bolygóról előkerült

vg.hu

Munka Ausztriában: otthagyják a magyarok – ez áll a háttérben

origo.hu

Elképesztően szexi pózban mutogatja testét Gelencsér Tímea - kép

ripost.hu

Robban a karalábészezon: Mutatjuk a legfinomabb receptet

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

ripost.hu

„Fénysugár marad” - Nincs több titok, szakértő elemezte Katalin hercegné viselkedését

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Az intézkedő rendőr szerint Magyar Péter autós ámokfutásba kezdett, de végig agresszív, fenyegető és megfélemlítő volt

INSIDER

Látványos számok mutatják, mennyit változott az életünk 2010 óta

INSIDER

Itt a friss jelentés: továbbra is gátlástalanul hamisítják a mézet!

INSIDER

Kiderült az igazság: Karácsony ígéreteinek kétharmada nem teljesült

INSIDER

Orbán Viktor: A háború és a béke közötti választóvonalon állunk

INSIDER

„Szemét, iszonyú bűz, és patkányok mindenhol” - 10 éve küzd szomszédjával Zelka

INSIDER

Neked menne? Ez a teszt tuti, hogy megizzaszt!

INSIDER

Szentkirályi Alexandra a felújított Városligetben piknikezett a budapesti fiatalokkal