Létrehozva: 2024.02.03.

Pazar, amit ennek a négy csillagjegynek jósol Európa főboszorkánya - 15 éves átok ér véget számukra

Csodálatos időszak veszi kezdetét a Bak, az Oroszlán, a Vízöntő és a Halak jegyében születettek életében.

Sokszor érzi magát az ember úgy, hogy nem tud kitörni a mindennapok monoton körforgásából. Hiába tartja a mondás, hogy új nap, új remény, mégis hajlamosak többen úgy érezni, hogy mindig belelépnek ugyanabba a folyóba és nem tudnak változtatni a negatív dolgokon.

Véget ér a negatív időszak 4 csillagjegy szülöttei számára Szegedi Erika szerint Fotó: Bors

Lehet ez egyfajta átok is, ami a Plútónak köszönhetően zavarja ennek a négy csillagjegynek az életét immáron 15 éve, és ezért érzik azt, hogy átok ül rajtuk. Legalábbis ezt állítja Európa főboszorkánya, azonban erre egyebek mellett a bolygók állásából következtet.

Január végén magunk mögött hagytuk a Plútót, ami 2008 óta irányította sok ember életét, és rengeteg bosszúságban volt részük emiatt. Érdemes felkészülniük, hogy számukra elérkezett a hatalmas pozitív változás időszaka.

- mondja sejtelmesen Szegedi Erika, aki azért az hozzáteszi, hogy nem lehet általánosítani. Hiszen, hogy milyen csillagjegyben születtünk, az csak egy bizonyos szinten határozza meg az életünket. Sok mindent befolyásol a születési év és a pontos időpont is amikor megláttuk a napvilágot.
De szerinte kétség sem fér hozzá, hogy az idei évtől ennek a négy csillagjegynek egészen más lesz az élete, mint az elmúlt hosszú évek sokaságában. Rengeteg változás, előrelépés és csodálatos dolog vár rájuk az univerzumnak köszönhetően. 

Ennek oka, hogy a Plútó 15 év után végre a Vízöntő jegyébe lépett. A legtöbb csillagjegy szülötteinek válláról óriási terhet vesz le, de lesznek különösen kegyeltek is akiknek kapuk nyílnak meg megannyi lehetőséggel 

- állítja Európa főboszorkánya.

Bak: Náluk az anyagi fellendülés és a munka terén a sikerek már néhány éve tapasztalhatóak voltak. Viszont a nagy változás a párkapcsolatukban lesz érezhető. Akik még nem találták meg az igazit, azoknak most nagy szerencséjük lesz a szerelemben. A kapcsolatban élők kapnak a csillagoktól egy esélyt a harmóniára a párjukkal. Így a bakok életében végre minden a helyére kerül öntörvényűségük ellenére is.
Vízöntő: Utat tör magának, ha kell, ha nem. Nagyon tisztán látják a dolgokat. Munkájukban maximalisták, de minden erőfeszítésük ellenére az elmúlt évtizedben nem értek el olyan sikereket amire igazán vágytak.. Most elérkezett az idő, hogy belépjenek a rivaldafénybe. Minden téren sikert sikerre fognak halmozni, és végre megkapják az áhított megbecsülést és odafigyelést is.
Oroszlán: Nagyvonalú emberek, de hirtelen természetűek is egyben. Ha úgy érzi valaki megbántja, akkor azonnal támad, de nem bosszúálló. A hirtelen haragjukkal viszont sok kárt tudnak okozni. Siker és szerencse orientált, és hosszú idő után végre a szerelemben és a karrierben is legyőzhetetlenné válik. Párkapcsolatát boldogság fogja övezni, és ehhez a munkában is sikerek koronázzák.
Halak: A halak mindig szembe úsznak az árral, ezzel sokszor megnehezítik a saját életüket is.Nagyon sérülékeny a lelki világuk és erős természetűek, így nem érdemes megbántani őket, mert tudnak ártani ha akarnak. Az elmúlt negatív időszak sikertelensége után egy nagyon jó időszak veszi számukra kezdetét. Lehetőségük nyílik rá, hogy végre az anyagi helyzetük is sikeres legyen.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Újabb, borzasztó dolog derült ki a gyorsételekről

origo.hu

Elképesztő fotók kerültek elő Szandi múltjából

borsonline.hu

Teljes siker, buknak a 18 éves magyar úszónőre a tengerentúlon

vg.hu

Hivatalos: kiválasztották a nyertest, a valaha volt legdrágább Duna-híd épül meg Magyarországon, de minden forintját megéri – térkép

ripost.hu

Súlyos doppingbotrány, Kapás Bogi olimpiai érmet kaphat utólag

magyarnemzet.hu

Gyurcsány azt tette, mint a gyöngytyúk azzal a bizonyos testnedvvel

origo.hu

Az aljas zenediktátor évekig kínozta, az élete tönkrement, borzalmas kínok közt halt meg

lakaskultura.hu

Váza saját kezűleg: Zseniális DIY-ötlet a lakberendezés szerelmeseinek

origo.hu

Elárasztanak minket a poloskák, ilyen veszélyesek még sosem voltak

ripost.hu

Mennyire vagy művelt? 10 emberből 9 nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

ripost.hu

Házasság első látásra: Csabi reagált a róla és Bogiról elterjedt pletykákra

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Mutatjuk a gyermekvédelmi törvénycsomag pontjait, komoly szigorítások léphetnek életbe

INSIDER

Követői tették helyre a hazugsággal kampányoló Magyar Pétert

INSIDER

Luxusterepjárót állított Karácsony Gergely a Blaha közepére

INSIDER

Akár tíz évre is börtönbe kerülhetnek a hídpénzbotrány elkövetői

INSIDER

Fontos bejelentést tett a Magyar Sportmárka Zrt.

INSIDER

Kiszámoltuk, mekkora gázszámlát kapnak az átalánydíjasok

INSIDER

Ezek a nők isznak a legkeményebben a Covid-járvány óta - Mutatjuk, hogy kik ők

INSIDER

Szentkirályi Alexandra: „Panaszkodás helyett dolgozni kellene! Változást Budapesten!”