Létrehozva: 2024.01.01.

Ez vár rád pénzügyekben! – Európa főboszorkánya az összes csillagjegy szülötteinek ad tanácsot

Mindenkinek a következő néhány hónap fogja meghatározni az anyagi helyzetét hosszútávon, így most különösen oda kell figyelni a döntésekre. A Ripost Szegedi Erika főboszorkányt kérte meg, hogy adjon egy kis iránymutatást a pénzügyekre.

Sejtelmesen lobogó gyertyaláng és füstölő illat terjeng a félhomályban. Szegedi Erika Európa és Magyarország főboszorkánya előveszi a kártyát, és megkeveri a lapokat. Majd egymás mellé teszi őket. Olvas bennük, számára egy nyitott könyv a jelentésük.

Szegedi Erika megfejti a kártyalapok jelentését, és útmutatást ad a következő évre. / Fotó: Faludi Koppány

Ha el akarjuk érni a céljainkat, akkor most kell nagyon koncentrálni a feladatra, mert a megvalósítás időszaka veszi kezdetét. Ki kell tűzni a célt magunk elé, mert az univerzum kegyes lesz mindenkihez. Akinek vannak céljai, annak sikerülni fog elérnie, amit szeretne

– mondja sejtelmesen a főboszorkány, aki azért hozzáteszi, hogy mindez nem azt jelenti, hogy hátra lehet dőlni. Tenni kell érte. Viszont rengeteg pozitív energiát küld az univerzum, és így az álmokból, és a tervekből valóság válik. A főboszorkány úgy látja, hogy az alagút végén már ott dereng a fény, csak hinni kell az álmokban. Aki kemény munkával és alázattal megy előre az úton, annak siker fogja koronázni a munkáját és a vállalkozását.

Bak 
Mindig legyen nagyon körültekintő mielőtt új üzletbe megy bele , mert ez nem az ő időszaka lesz. Több üzleti partnere is hamisnak mutatkozik.

Vízöntő
Bármibe is kezd bele azt siker fogja koronázni, és nagyon jó üzleti lehetőségek előtt áll. Viszont szeret nagy lábon élni, így egy kicsit fogja vissza magát a költekezésben.
Halak
A csillagok nem jót mutatnak számára. Inkább a már meglévő vállalkozásra kell nagyobb hangsúlyt fektetni. Nekik nem szabad új dolgokba belekezdeni, mert azok kudarcra lesznek ítélve.
Kos
A következő időszak meghozza számára a sikert a munkahelyen vagy a vállalkozásban. Pedig nagyon  önfejű, de ez most nem fogja gátolni a célok elérésében. Aki éppen munkahely váltás előtt áll, az ne azonnal lépjen, inkább több lehetőség közül válasszon. 
Bika
A szerelemben inkább szerencsés, mint a karrierben. Nem lesz nagy kitörési lehetősége, különösebb változásra nem számíthat, számára a jövő év eleje hozza meg az igazi sikert.
Ikrek
Hosszú út előtt áll míg eléri a célját, de érdemes kivárni, mert utána az ő időszak fog következni. Odafigyelés, türelem ami célba juttatja. Ha lassan megfontoltan intézi a dolgaikat, akkor ez meghozza számára az igazi áttörést, és az anyagi helyzete és a karrierje is egyaránt egyenesbe kerül.

Rák
Nem lesz komoly változás pénzügyeiben. Akinek sok van, annak ez örömteli hír, de akinek nincs pénze, annak életét még az anyagi problémák jó ideig végig fogják kísérni. Munkahely váltásra neki ez nem egy szerencsés időszak.

Oroszlán
Általában szerencsések, és most sem lesz ez máshogy. A szerencse a következő évben mellé szegődik és mindenben végigkíséri az útját. Bármit tesz, bármihez nyúl, az arannyá változik. Eljött az ő idejük.
Mérleg
Ez most nem túl szerencsés periódus. Komoly anyagi nehézségek várnak a jegy szülötteire. És a jövő sem túl fényes számára, az anyagiak tekintetében. De ne keseredjen el, mert utána lesz lehetősége változtatni a dolgokon.
Skorpió
Őt fogja leginkább a tenyerén hordozni Fortuna, utazás és külföldi munkalehetőség vár rá. Ki kell élveznie ezt az időszakot, és nagyon sok pozitív élményben lesz része.

Nyilas
Túlságosan érzékeny és sértődékeny. Egy apró szellő is ki tudja billenteni az egyensúlyából. Fontos, hogy ne az érzelmei vezéreljék a döntésekben. Mindig gondolja végig a dolgait racionálisan, vagy kérjen tanácsot. Csak így érhet el sikereket a pénzügyeiben.

Szűz
Nagyon pozitív időszak előtt áll. Egy dologra kell odafigyelnie csak. Ha munkahelyet szeretne váltani, akkor azt ne most tegye. Tartson ki inkább a réginél.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Hihetetlen, hogy verik át az embereket a Booking.com-on

origo.hu

Háborús művelet zajlik az orosz-fehérorosz határnál

borsonline.hu

Négy éve hunyt el az ország Lópici Gáspárja: így néz ki most a horrorház

vg.hu

Alighogy elkészült az M6-os autópálya, most újabb, gyorsforgalmihoz kapcsolódó fejlesztést adnak át

ripost.hu

Házasság első látásra: Egy év után vajon együtt van Enikő és Peti?

hirtv.hu

Áll a bál a Nike olimpiára szánt női sportdresszeinek túlszexualizáltsága miatt + videó

origo.hu

Édesanyja szerint naponta visszajár a két éve meghalt Berki Krisztián

mindmegette.hu

Az itthon kapható legolcsóbb lisztet, tejet és párizsit vizsgálták, problémát találtak

magyarnemzet.hu

A fővárosi számlagyár mellett több más bűncselekmény miatt is fájhat a baloldal háttéremberének feje

ripost.hu

Még el sem kezdődött, máris megbukott a nézőknél a Való Világ

ripost.hu

Nincs visszaút, 4 csillagjegy életet forgatja fel gyökeresen a telihold!

ripost.hu

Éveket fiatalít, ha ilyen hajat csináltatsz magadnak

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Öngyilkosságot hazudott Magyar Péter

INSIDER

Magyar Péter egyértelműen a baloldal mellé állt

INSIDER

„A rémálmom vált valóra” - Nyoma veszett az eltűntkereső Laci gyermekkori barátjának

INSIDER

Az intézkedő rendőr szerint Magyar Péter autós ámokfutásba kezdett, de végig agresszív, fenyegető és megfélemlítő volt

INSIDER

Már a legszörnyűbbtől tartanak: TBC-kezelés után veszett nyoma Renátának

INSIDER

"Lehet, hogy még közöttünk jár" - Még mindig keresik a szentesi Andrea gyilkosát, rettegnek a helyiek

INSIDER

Sokarcú lesz a tavasz folytatása: köd, zápor, napsütés, és erős szél is lehet

INSIDER

Visszatért a halálból a zalaegerszegi családapa: álmában jött rá, ki segített neki