INSIDER

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.10.02. 14:45

Megtalálták Dávidot, a közel 20 napja eltűnt 30 éves férfit

A család alig hitte el, hogyan került elő szeretett fiuk. Mielőtt megtalálták, semmilyen életjelet nem adott magáról a középkorú férfi.

A Ripost korábban az elsők között számolt be annak a Z. Dávidnak az eltűnéséről, aki 2024. szeptember 12. csütörtök délutántól egészen 2024. október 1. kedd délutánig nem adott hírt magáról. A férfi körözését azóta a Budapesti Rendőr-főkapitányság, illetve a XI. kerületi rendőrség levette oldaláról. Örömmel számolhatunk be róla: Dávidot megtalálták.

Épségben megtalálták a közel 20 napja eltűnt Z. Dávidot.
Épségben megtalálták a közel 20 napja eltűnt Z. Dávidot (Képünk illusztráció) Fotó: Gé / MW

Mint azt korábban megírtuk Z. Dávid eltűnése miatt többek között azért aggódtak családtagjai, barátai, ismerősei, mert a 30 éves férfi meglehetősen zárkózott volt. Azok a barátai, akikkel lapunk beszélt, csupán a rendőrségi nyomozás érdekében kérték nevük elhallgatását. Ők október 1-én kedden értesültek róla, hogy Dávid épségben hazajutott, a rendőrségi körözés is ekkor került le.

Az elmúlt pár évben lett szorosabb a barátságunk, így már olyan bensőségesebb dolgokról is beszélgettünk, amikről előtte nem

- mondta a Ripostnak korábban Dávid egyik ismerőse, miközben arról beszélt lapunknak, hogy a férfi depresszív hajlama is okot adott nekik, hogy aggódjanak, még úgy is, hogy ő minden hétköznapi és kevésbé hétköznapi akadállyal gond nélkül megbirkózott.

Addig keresték, míg végül megtalálták

A korábbi találgatások között az is felmerült, hogy Dávid szerelmi bánatában írhatta ki a közösségi oldalára a lavinát elindító üzenetet, melyet meglátva barátai azonnal a férfi lakásához siettek. Sajnos az sem segített a helyzeten, hogy Dávid telefonja otthon volt, mikor a férfit keresték ismerősei.

Nem rég értesültem róla, hogy épségben van, már otthon a családjával

- tudta meg a Ripost Dávid egyik ismerősétől. Úgy tudjuk, hogy Dávid egyelőre még a közeli családtagjainak sem árulta el, hogy pontosan hol volt, miket csinált ez idő alatt és miért nem adott magáról semmi életjelet majdnem 20 napig. A lényeg természetesen az, hogy Dávid épségben megkerült és így nem jutott a nem sokkal előtte eltűnt Bódog Dániel tragikus sorsára, akit sajnos már csak holtan találtak meg.

Van segítség!

Ha Te is úgy érzed, hogy bármilyen segítségre lenne szükséged, azonnal hívd a krízishelyzetben lévőket segítő, ingyenesen hívható 116-123 vagy 06 80 820 111 telefonszámot!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek