INSIDER

Szerző WM

Létrehozva: 2024.10.03. 10:30

Olyan sztorit mesélt Kokó Orbán Viktorról, hogy Hajdú Péter el sem akarta hinni

Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok magyar ökölvívó Hajdú Péter műsorának volt a vendége.

Kedvcsináló előzetest tett ki Hajdú Péter a YouTube-csatornájára. A Beköltözve Hajdú Péterhez című műsor következő vendége Kovács "Kokó" István lesz. A három és fél perces videóban szerepet kapott egy történet is, amelyet Orbán Viktorról osztott meg az ökölvívó. A történet valódiságát támasztja alá az is, hogy ezt a rövid részletet a miniszterelnök megosztotta a TikTok-csatornáján. 

HM20100105_0196
Feltehetően nem erről az öltönyről volt szó az interjúban, mert ez a kép 2010-ben készült Orbán Viktorról, Schmitt Pálról és Kovács Istvánról. Fotó: Hegedûs Márta

A sztori hátteréről annyit lehet tudni, hogy egy 2001-es sporteseményen történt, feltehetően Kokó egyik bokszmeccséről lehetett szó. Kokó munkatársa, Hubert Tibor feladata lett volna bevinni Kokó öltönyét a bokszoló öltözőjébe, ám a kollégának nem volt olyan belépője, amivel beengedték volna oda.

Hubert Tibi nem ért oda szállodába ötre, amikor én meg már kimentem a csarnokba. Felhívott, hogy figyelj, itt az öltönyöd kisk....ög, hova vigyem?! Hozd ki a csarnokba, és majd behozod az öltözőbe. Megérkezett a Hubert az öltönnyel, és be akart jönni az öltözőbe, VIP-jegye volt. De a VIP-jegy az öltözőfolyosóra nem elég. 

Kokó kollégája kétségbeesve hívta fel a sportolót, hogy nem engedik be hozzá. Kovács István ekkor azt javasolta neki, hogy nézzen körbe, és keressen olyan embert, akinek a jegye mindenhova érvényes. 

Visszament a ring széléhez, nézelődött és ott állt az Orbán valakivel, és odament az Orbánhoz, megnézte, és azon rajta volt, hogy all access. Azt mondja, figyelj - és akkor még aktuális miniszterelnök volt - te be tudsz menni az öltözőbe? Mondta az Orbán, hogy persze be tudok. Itt van add oda a Kovácsnak, jó?! És ott azonnal a kezébe adta az öltönyt. 

Hajdú Péter hitetlenkedve nevetett a jópofa történeten, majd Kokó szintén nevetve győzködte a műsorvezetőt, hogy ez megtörtént, majd így folytatta:

Kopognak az ajtón, mondom, gyere! Kinyílik az ajtó, és az Orbán Viktor jön be. Jön be az öltönyömmel 2001-ben. Ne haragudj Kokó, de egy barátod küldi az öltönyt. Mondom, hogy köszönöm szépen miniszterelnök úr. 

A teljes történetet és további érdekes sztorikat a pénteken 19 órától YouTube-on megjelenő műsorból lehet hallani majd. A mostani részlet itt nézhető meg:

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek