Létrehozva: 2024.10.20. 17:30

Top 5: Szerelem és buja szenvedély, bűnbarlang titkát fedték fel egy miskolci hegy gyomrában

Olvasóinkat ezen a héten leginkább a szerelem és a szenvedély csigázta fel. Lássuk a Ripost legolvasottabb cikkeit október harmadik hetén.

Az urbex kedvelőknek egy újabb érdekességet mutat A Felfedező: titkos szórakozóhelyet talált egy hegy belsejében. A Miskolc környékén lévő hely katonai objektumnak épült, majd diszkó lett belőle, napjainkra már elhagyatottá vált, de a falai még mindig őrzik az egykori kemény bulik hangulatát. A Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei szórakozóhelyen ma elhagyatottan áll a bár, a kanapé, egy ketrec, de még a sztriptízrúd is.

szerelem
Egykor igazi nagy bulik lehettek itt Fotó: Facebook

Szegedi Erika szerint rendkívüli változásokat hozott az emberek életébe az október 17-i telihold. Az emberek lelkében ez idő alatt igazi érzelmi hullámvasút játszódott le. A Földhöz szuper közelségben lévő telehold hatására a felszínre kerültek a régi sérelmek, amik komoly konfliktusokat, akár szakításokat is eredményezhettek. Természetesen vannak olyan is, akiknek az életére kedvezően hatott a Szuperhold. Ami biztos: érzelmekben gazdag néhány hét veszi kezdetét, hiszen a holdtölte még most is jócskán érezteti hatását.

szerelem
Az október 17-i Szuperhold mindenkinek hozott valamit a szerelem terén Fotó: pexels.com

„Amikor tinikorodban álmodozol Majkáról, aztán 20 év múlva Majka klónja a szerelmed” - áll a felirat egy TikTok-videó alatt. Hogy mi van? Újra elolvasod a szöveget és közben nézed a slideshow képeit, mert nem érted, ki ez a nő Majka oldalán. Aztán mikor végre sikerül összeraknod a képet, a tagadás fázisába lépsz. Nem, itt valami biztosan nem stimmel, hiszen ez a férfi itt Majka. Tévedés! A slideshow képein nem Majka szerepel, hanem a videót megosztó csinos hölgy párja.

szerelem
Elvileg a hasonmásról már Majoros Péter is tudomást szerzett Fotó: Török János

Ezentúl minden bizonnyal nem fogsz ugyanúgy nézni a fűszerpaprikára. Legtöbben azt gondoltuk, hogy nedvesség érhette a fűszert, ezért vannak benne összeállt darabok, ez azonban nem igaz. A Tiktok kedvenc növényorvosa, Gyuris Rita megmutatta, hogy mit rejt valójában a fűszerpaprika galacsin. Íme a tény, amit lehet nem akartál tudni!

szerelem
A dohánybogár lárvája Fotó: TikTok/plantprotecting

Világszerte több mint egymilliárd felnőtt embernek magas a vérnyomása, amit ha nem kezelnek megfelelően, szélütéshez vagy szívrohamhoz is vezethet. A gyógyszerek és az elegendő mozgás mellett a speciális étkezés is segíthet ebben. Egy friss kutatás szerint több különféle zöldség fogyasztása is csökkentheti a magas vérnyomást. Ha érdekel melyek ezek, olvasd el cikkünket.

szerelem
Több káposzta féle is a listában szerepel Fotó: pexels.com

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek