Magyar Péter közvetlen munkatársa és barátja volt a cigarettacsempész

INSIDER
Létrehozva: 2024.10.15. 16:00

Sztriptízrúd és kanapék: titkos szórakozóhelyet találtak egy miskolci hegy belsejében – galéria

Durva bulik zajlottak egy titkos szórakozóhelyen. Mutatjuk, mit rejt a hegy gyomra!

Az urbex kedvelőknek egy újabb érdekességet mutat A Felfedező: titkos szórakozóhelyet talált egy hegy belsejében. A Miskolc környékén lévő hely katonai objektumnak épült, majd diszkó lett belőle, napjainkra már elhagyatottá vált, de a falai még mindig őrzik az egykori kemény bulik hangulatát. 

urbex
Szórakozóhely a hegy belsejében Fotó: beküldött/A Felfedező-urbexes

A Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei szórakozóhelyen hajdanán dübörgött a zene, ketrecben és rúdon táncoltak a lányok. Az egykori bulibarlang őrzi a régi titkait, a bár, a kanapé és a ketrec, még a sztriptízrúd is ott áll. 

„Az ország egyik legextrémebb szórakozóhelye”

A hazai urbex koronázatlan királya magáról keveset árul el, de felfedezett elhagyatott helyekről annál szívesebben beszél. Mindig magával ragadja a nosztalgia és olyan érzése lesz, mintha emlékeken sétálna. 

A rendszerváltás előtt katonai objektum, utána az ország egyik legextrémebb szórakozóhelye volt

– árulta el A Felfedező. 

Az alábbi képre kattintva nézheted végig galériánkat a titkos szórakozóhelyről

Urbex jelentése:

Az urbex az urban exploration rövidítése, ami fordításban városfelfedezést jelent. Az urbex egy elterjedt szabadidős tevékenység, aminek már saját szubkultúrája van. A városfelfedezés lényege, hogy elhagyatott, lepukkant, romos, vagy éppen működő, de elzárt, ember alkotta helyekre vagy tárgyakhoz jussunk el. Az urbexesek célpontjai lehetnek például elhagyatott városok, gyárak, kórházak, elmegyógyintézetek, börtönök, csatornahálózatok, alagutak, katakombák, ipari és katonai létesítmények, vagy éppen magára hagyott parasztházak, tanyák. Az urbexesek az íratlan szabályukhoz hűen nem árulják el, hogy pontosan hol található az a bizonyos épület, ahol jártak, nehogy vandálok jelenjenek meg és teljesen kifosszák, megrongálják a helyszínt.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek