Létrehozva: 2024.09.28. 16:00

Gyógyszerek az asztalon, poszterek a falon: rejtélyesen tűnt el az otthonukból anya és fia - GALÉRIA!

Mindent hátrahagytak az egykori otthonukban. Rejtélyesen tűnt el anya és fia, a miértek az egész internet népét foglalkoztatják.

Több rejtélyt is feltárt már a Felfedezőként ismert urbexes; a budapesti luxusház és a miskolci bérház , valamit a Balaton-parti kis nyaraló után most egy újabb poszt hozta lázba az embereket: rejtélyesen tűnt el egy anya és fia. Most választ kaphatunk arra, hogy mi történhetett a szerény körülmények között élő családdal.

rejtélyesen tűnt el anya és fia
Rejtélyesen tűnt el anya és fia, a ház őrzi a hátra hagyott dolgaikat Fotó: beküldött/ A Felfedező

Az anya és fia mindent hátrahagyott az otthonukban; a gyógyszereket az asztalon, a posztereket a falon, ruhákat, használati tárgyakat... minden pont úgy van, ahogy utoljára hagyták.

„Mintha még éreznéd az egykor itt lakókat”

A Felfedező néven ismert urbexes 10 éve járja az ország elhagyatott helyeit. Többet nem szeretne elárulni magáról, azt jobban szereti, ha a felfedezett épületei beszélnek helyette. 

Mint egy kis időkapszula őrzi az egykor itt lakók életét, emlékeit. Nekem ezek a házak a személyes kedvenceim, mert az ilyen helyeken teljesen megelevenedik a múlt, míg egy modernebb villa esetében nem igazán. Mintha még éreznéd az egykor itt lakókat. Mindig azt szoktam mondani ilyenkor magamban, hogy „nagyon vigyázz, mire lépsz, mert emlékeken jársz!

 - mondta a Ripostnak az urbexes. 

 

„Bekövetkezett a tragédia”

A Felfedező megosztotta Facebook-oldalán az elhagyatott ház rejtélyét; rengetegen kezdtek találgatni, hogy mi történhetett az egykor a házban elő anyával és fiával. Az urbexes találkozott az elhagyatott ház szomszédaival, akiktől többet tudott meg az egykori lakókról. 

Talán egykor boldogság, szeretet töltötte be ezt a házat, aztán bekövetkezett a tragédia: a fiú alkohol és kábítószer problémák következtében börtönbe került, a néni elhunyt. Az otthonból pedig csak a ház, a tárgyak és ez a néhány kép maradt

 - osztotta meg A Felfedező.

Nézz be te is az anya és fia egykori otthonába: 

 

 

Mi az az urbex?

Az urbex az urban exploration rövidítése, ami fordításban városfelfedezést jelent. Az urbex egy elterjedt szabadidős tevékenység, aminek már saját szubkultúrája van. A városfelfedezés lényege, hogy elhagyatott, lepukkant, romos, vagy éppen működő, de elzárt, ember alkotta helyekre, vagy tárgyakhoz jussunk el. Az urbexesek célpontjai lehetnek például elhagyatott városok, gyárak, kórházak, elmegyógyintézetek, börtönök, csatornahálózatok, alagutak, katakombák, ipari és katonai létesítmények, vagy éppen magára hagyott parasztházak, tanyák. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek