Létrehozva: 2024.10.16. 19:00

Szegedi Erika: Szerelmet hoz a telihold, ez a két jegy különösen érintett

Hatalmas változásokat hoz az októberi telihold, ami egyben szuperhold is, és ez felkavarja az érzelmeket. Szegedi Erika szerint ez az időszak az Oroszlánok és a Kosok számára hoz új kapcsolatot, de senki se csüggedjen, mert a főboszorkány szerint szinte mindenkinél felizzanak a régi érzelmek.

Érdemes felkészülni a változásokra Szegedi Erika szerint. Az emberek lelkében most érzelmi hullámvasút játszódik le, állítja a főboszorkány. Ennek hatására felszínre kerülnek a régi sérelmek, amik komoly konfliktusokat, akár szakítást is eredményezhetnek majd. De lesznek olyanok is, akiknek az életére kedvezően hat az október 17-i szuperhold. Ami biztos: érzelmekben gazdag néhány hét veszi kezdetét.

Szegedi Erika főboszorkány
Szegedi Erika szerint az október meghozza az igazi szerelmet Fotó: Mate Krisztian

 

A változások időszaka veszi kezdetét Szegedi Erika szerint

A legtöbb csillagjegyre nagy hatással lesz a különös égi jelenség. Nem csak az éjszakai sötétséget töri meg a fényével, hanem az emberek lelkére is rávilágít a fénye. Ennek hatására kozmikus viharként változásokat idéz elő, ami szinte minden csillagjegyre hatással lesz

 -mondja sejtelmesen a főboszorkány, aki szerint a legnagyobb érzelmi háborút a Kosok fogják vívni önmagukkal. Mivel önfejűek, nagyon fontos, hogy ne hozzanak elhamarkodott döntéseket és legyenek megfontoltak.

Az Oroszlánok is belső csatájukat vívják. A józan ész és a kitörni vágyás mérkőzik meg, de számukra ez igen intenzív érzelmeket hoz. Elérkezett az idő, mikor megtalálják a jövendőbelijüket, akivel hosszútávon összeköthetik az életüket.

Senki ne becsülje le a telihold erejét

Engedd el magad. Kapcsolódj ki és vezesd le a felgyülemlett feszültséget. Az Univerzum energiája most segítségedre lesz a pihenésben és a lélek megtisztulásában - ezt tanácsolja és ezt nagyon fontosnak tartja a főboszorkány, mert az új érzelmeknek csak tiszta fejjel és szívvel adhatsz szabad utat.

A telihold nem tartozik a különös égi jelenségek közé. Harminc naponta világítja be a sötét éjszakát, de az energiája hatalmas változásokat tud előidézni. Most az Oroszlánok és a Kosok készüljenek fel, hogy egy új kapcsolat küszöbén állnak

-mondja Szegedi Erika, aki azért azt is hozzáteszi, hogy október második felében senkinek sem szabad csüggednie, mert szinte mindenkinél felizzik a szenvedély, mindenki lubickolhat az érzelmekben. 

Az új szerelem felkavarja az állóvizet

Nagyon intenzív energiahatások érik az embereket a telihold miatt. A főboszorkány ezért felhívja a figyelmet arra, hogy nem mind arany, ami fénylik. Akik párkapcsolatban élnek, azokat óvatosságra inti. Véleménye szerint érdemesebb a régi kapcsolatokat megmenteni, nem pedig szerencsét próbálni egy újjal.

Ha szingli vagy, akkor ne fogd vissza magad, mert eljött a te időd! A boldogság kapujában állsz

 - látja pozitívan a jövőt a főboszorkány, aki szerint Ámor nyila mostanában sok ember szívét fogja eltalálni. Mindenkit arra buzdít, hogy éljen a lehetőségekkel.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek