Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
Létrehozva: 2024.09.08.

Így vonzod be a szerelmet és a sikert ősszel - ezeket a fontos lépéseket kell megtenni

A héten kiderült, mit kell tennünk ahhoz, hogy megtaláljuk a szerelmet és elérjük a vágyott sikereket, többen pedig azért aggódnak, hogy feltörték a Messengert. A Ripost most összeszedte a hét legolvasottabb cikkeit.

Kedden kezdődött el a megtisztulást jelző időszak, a szeptemberi szűz újhold, ami sikert, szerelmet és számos örömteli újdonságot hozhat a szerencsések életébe. A vágyott sikerhez viszont nem árt egy alapos lelki és testi tisztítással kezdeni a hónapot: érdemes magunkba nézni és megszabadulni a felesleges tárgyaktól, érzésektől, kapcsolatoktól és fájdalmaktól egyaránt. Mivel a szűz jegy precizitása és szorgalma jól illik a tervezéshez, kiváló időszak ez arra is, hogy fontos célokat tűzzünk ki magunk elé. Ám ahhoz, hogy elérjük a hőn áhított sikert és szerelmet, pár apró praktika is hozzásegíthet: a gyertyagyújtás, ismerkedés és a kívánságlista készítése például közelebb vihet a célhoz.

A szűz újhold elhozhatja a sikert és a szerelmet is   Fotó: Shutterstock (illusztráció)

A Facebookot és a Messengert is üzemeltető Meta nemrégiben lengette be az ígéretes újítását, miszerint titkosítást vezet be a csevegő felek között. Bár a bejelentés után nagy volt az öröm, ez sokak esetében ürömmé változott, amikor a vágyott védettség helyett ijesztő üzenetekkel bombázta őket a Messenger.

XY új készüléket adott meg ehhez a beszélgetéshez

- írta a rendszer. Olvasónk, Olga több tucat emberrel együtt megkapta a furcsa üzenetet, ami után joggal aggódott: feltörték-e a készülékét vagy éppen lehallgatják-e. A kibertitok jövőkutató szakember szerint erre kicsi az esély, de semmi nem lehetetlen.

Kérdéses, hogy a Messenger tényleg azt jelzi-e, hogy valakinek lecserélték a készülékét. Előfordulhat, hogy nem és valamilyen hackerkísérlet történik. Erre kicsi az esély, de sajnos nem nullával egyenlő

- mondta Keleti Arthur.

Olga joggal ijedt meg attól, hogy meghekkelték vagy lehallgatják telefonját / Fotó: olvasói fotó

Százak gyászolják a 17 éves H. Alexet, akit pár nappal 18. születésnapja előtt, hétfőn (szeptember 2.) gázolt halálra egy kombájn Battonyán. A sofőr észre sem vette, mi történt, Alex holttestét később egy buszos fedezte fel az út mellett. A fiatal rokonai és barátai összetörtek, ugyanis már a pénteken esedékes születésnapra készültek.

Elvett tőlünk az élet. Torta helyett koporsót veszünk neked. Jó utat, drága angyalom

- írta rokona. A gyászoló rokonság azonban úgy döntött, hogy megünnepli a fájdalmas születésnapot, méghozzá szívfacsaró módon: azt ugyanis a tragédia helyszínére szervezték. Azt kérté az odasereglő gyászolóktól, hogy fekete ruha helyett talpig fehérben érkezzenek, ezen kívül egy szál fehér virágot és egy fehér lufit hozzanak. 

A mezőgazdasági technikumi tanulót traktorral is búcsúztatták születésnapján / Fotó: Veliciu Bianca Irén

Nagy öröm érte a nyugdíjasokat a héten. Varga Mihály pénzügyminiszter ugyanis bejelentette, hogy jövőre nem csak nyugdíjemelésre, hanem egy februárban érkező 13. havi nyugdíjra is számíthatnak. 

A jövő évi nyugdíjakról is egyeztettünk a költségvetési munkacsoport mai ülésén: januárban nyugdíjat emelünk, februárban 13. havi nyugdíjat fizetünk

- jelezte Varga. Hozzátette, hogy a tavalyi 18,5 százalékos és az idei 6 százalékos nyugdíjemelés után a 2025-ös költségvetésben is biztosítják a januári emeléshez szükséges forrásokat, amelynek mértéke az éves várható inflációval megegyezően 3,2 százalék körül alakulhat. 

Nem csak nyugdíjemelés, de 13. havi nyugdíj is érkezik / Fotó: Sutthiphong Chandaeng

Hosszú hetek után ismét becsöngettek a magyar iskolákban, ami egyik diákot örömmel, míg a másikat inkább aggodalommal tölti el. A zalaegerszegi máguspáros, Illy Roland Tamás és Horváth Diána ezért most az univerzumot hívta segítségül, hogy elmondja a Ripost olvasóinak: mit üzennek a csillagok a diákoknak. Mint mondták, lesznek nehéz időszakok mindenki életében, de a kezdeti próbatételek után mindenki belerázódik az iskolai feladatokba. Lesznek azonban kiemelten szerencsés és az első időszakban több akadállyal és gáttal szembenéző csillagjegyek is. Ha bővebben olvasnál arról, mit üzen az univerzum a különböző csillagjegyek diákjainak, ITT tekintheted meg.

Az univerzum megnyugtatta a diákokat: a kezdeti nehézséges után minden rendbe jön / Fotó: Shutterstock (illusztráció)

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek