Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
INSIDER

Szerző K. D. R.

Létrehozva: 2024.09.02.

Újító energiákat hoz kedden a Szűz újhold: Ezt kell tenned, hogy a szerelmet és sikert bevonzd

Kedden kezdődik meg az új holdciklus, ami mindig megújulást és valami újnak a kezdetét ígéri. Azon kívül, hogy új évszakot, új hónapot és új tanévet is kezdtünk, a szeptemberi Szűz újhold további újdonságokat hozhat. Csak ezeket kell hozzá megtennünk újhold napján, azaz szeptember 3-án, kedden.

Az újhold egy nagyon fontos esemény, hiszen az, hogy mit teszünk ezen a napon hatással lehet a következő 28-29 napunkra, vagy még tovább. A hold ilyenkor szinte teljesen eltűnik, majd újra elkezd növekedni, így érdemes lekövetni égi kísérőnk mozgását és magunkba nézni, megtisztítani a környezetünket a felesleges tárgyaktól és érzésektől, kapcsolatoktól, fájdalmaktól egyaránt.

Ramadan,Concept,-,Abstract,Background,With,Crescent,Moon,Over,The
Az újholddal egy új időszak kezdődik, így érdemes élni a lehetőséggel és új terveket, célokat kitűzni magunk elé / Fotó: muratart / Shutterstock (Illusztráció)

Az újhold az újrakezdés és az új lehetőségek ideje

Ahhoz, hogy a következő hónapban, vagy akár az új tanévben sikeresek legyünk, elengedhetetlen néhány fontos lépést megtennünk újhold idején. A Szűz Hold energiája ebben segít is minket, hiszen a Szűz jegy precizitása és szorgalma kiváló a tervezéshez és a megvalósításhoz is. Újholdkor mindig a teljesség, az új dolgok felé haladunk, így ez egy kiváló időszak arra, hogy fontos célokat tűzzünk ki magunk elé és vizionáljuk azt, hogy mire vágyunk. Itt az idő, hogy elindulj céljaid irányába és megtervezd az odáig vezető utat. Minél tisztábban látod a célt magad előtt, annál könnyebben fogod elérni. 

Új dolgokat azonban nem lehet elkezdeni addig, míg ki nem pucoltuk a régit az életünkből. Épp ezért az újhold nagyon jó lehetőséget ad a takarításra mind fizikailag, mind lelkileg. Rakjunk rendet, szelektáljunk és dobjuk ki az érzelmi szemetet is az életünkből, a régi fájdalmakat, sértettségeket, nem működő kapcsolatokat. Ez egyben a nagy elengedés időszaka is, így nem árt befelé figyelni és komolyan átgondolni mi az, amire szükségünk van az életünkben és mi az, amit jobb elengedni. Innen pedig már csak előre, a teljesség felé vezet majd az utunk, céljaink felé. Újholdkor az új tervek, új célok, új szokások is könnyebben kialakulnak. Érdemes új álmokat megvalósítani, új dolgokat kipróbálni. 

Sikert és szerelmet is hozhat az újhold, ha komolyan vesszük / Fotó: Képünk illusztráció (Pixabay)

Így vonzd be a szerelmet és a sikert az újhold erejével

Ahhoz, hogy az elhatározások ne csak fejben szülessenek meg és tényleg valóra váljanak, van pár praktika, amit érdemes elvégezni. 

  1. Gyújts meg egy gyertyát!
    Valamilyen módon vigyél fényt az életedbe, hiszen újholdkor a legkevésbé fényes az égbolt. Ennek a legegyszerűbb módja az Újhold gyertya gyújtása. Lehetőleg fehér színűt használj. 
  2.  Randizz, ismerkedj!
    Ha szingli vagy, vagy régóta a párkapcsolatod helyreállításán dolgozol, akkor az újhold időpontját nem mulaszthatod el! Mindenképpen erre a napra kell időzítened egy olyan eseményt, ami a szerelmi életeden javít! Érdemes az újholdat megelőző éjszaka szerelem- és szenvedélybevonzó mágikus praktikákat is alkalmazni, hogy biztos legyen a siker. Engedjük el a régi kapcsolatokból hozott fájdalmakat és tekintsünk az új felé. Ismerkedjünk és bátran menjünk randizni kedden, azaz újholdkor. 
  3. Készíts kívánság listát!
    Az újhold kívánság lista készítésénél a legfontosabb, hogy részletesnek és mindenre kiterjedőnek kell lennie! Nem elég, felírnod, hogy sikert vagy szerelmet szeretnél, de pontosan meg is kell fogalmaznod, hogy milyen legyen, milyen úton érkezzen, hogy nézzen ki, hol helyezkedjen el az a dolog, amit meg akarsz teremteni, vagy valóra váltani. Erre érdemes időt fordítani, hiszen ahogy már írtuk, minél élesebben él a fejünkben a kép a célról és az odáig vezető útról, annál könnyebb lesz elérni.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek