EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.09.01.

Érkezik a Szűz újhold: ennek a 3 csillagjegynek szerencsés változásokat hoz

Szeptember 3-án érkezik az újhold. A Szűz erőssége a rendrakás, tervezés. Lépj túl az álmokon, az új kezdetekért. Ez a 3 csillagjegy végre változtat az életén.

A Szűz újhold elég kedvező időszakot hoz el, ilyenkor lehet újragondolni az életet. Érdemes harmóniába hozni a női és férfi energiákat, ez nagy segítség ahhoz, hogy a mindennapokban is megélhesd az egyensúlyt. Új lehetőségek nyílnak meg, hallgass intuíciódra és engedd meg magadnak a változást. 3 csillagjegyre különösen erősen hat. Te is közéjük tartozol?

Ramadan,Concept,-,Abstract,Background,With,Crescent,Moon,Over,The
Fotó: muratart

Ikrek

Ha egyedülálló vagy, akkor új szerelem léphet az életedbe. Olyan embert ismerhetsz meg, akivel egy hullámhosszon vagytok. Végre nem játszmákkal indítod az ismerkedést, hanem önmagadat adod. Ebben segít az újhold, így még az is lehet, hogy a lelki társadat vonzod magadhoz. Ha pedig kapcsolatban élsz, akkor végre harmóniába kerültök, még a szenvedélyt is másképpen éled meg. Szerencsésen alakul ez a nap, terveid pedig megvalósulhatnak.

Szűz

Sorsterületeden jön létre az újhold. Igazán szerencsés változásokat indít ez meg benned és körülötted is. Fontos dolgokat látsz meg magadban és az életedben, így elengedheted a múltat és új időszámítás kezdődhet. Fontos, milyen célt tűztél ki magad elé, hiszen ezt most végre megalapozhatod. Lépj rá az utadra, és sikereket érhetsz el abban, amit szeretnél. Többen támogatnak is benne, szerencsés időszak kezdete ez.

Skorpió

Ha már eleged volt az unalomból, ne aggódj, ennek most vége. Rendezd az érzéseidet! Keresd a kihívásokat, az izgalmakat és felpezsdül az életed. Egyre többen keresnek meg, szinte vonzod az embereket. Észre sem veszed és belecsöppensz az élet sűrűjébe. Elég intenzív változásokat hoz számodra az újhold, felforgat több életterületet is. A szerelem terén és a pénzügyekben is szerencsés leszel. Egyszerűen ne állj ellen az energiáknak, figyeld a szíved hívó szavát, és menj arra, ahol jól érzed magad, pezsegj, az eredmény pedig megszületik. Annyi csak a dolgod, hogy vedd észre, milyen szép is az élet! Engedd el a féltékenységet!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek