EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.08.25.

Robban a szerelembomba: erre 3 csillagjegyre idén ősszel rátalál a boldogság

Hihetetlen romantikával, kalanddal, és boldog órákkal kecsegtet az ősz. Ez a 3 csillagjegy igazán szerencsés lesz a szerelemben. Te is közéjük tartozol?

A szerelembomba ősszel eltalál 3 csillagjegyet, boldogságot, sok mosolyt és kalandos napokat hozva. Vajon kik a legszerencsésebbek? Te is közéjük tartozol? 

Horoscope,Compatibility.,Loving,Couple,And,Zodiac,Wheel
Fotó: New Africa / shutterstock.hu

Ikrek

Az ősz valóra váltja az álmaidat. Gondolj csak vissza, mit kértél korábban az univerzumtól! Lehet, hogy nem mindent pontosan úgy képzeltél el, ahogy történni fog, mert talán még annál is jobb élményekben lesz részed. Elkápráztat egy szerelem! Szinte szavak nélkül is megértitek majd egymást, és ez számodra nagyon fontos, bár imádsz beszélgetni, de élvezni fogod, hogy kimondani sem kell majd mindent. Nagy figyelem kerül rád, sok szeretet és ennek nem állsz majd ellen. Fürdőzz a szerelemben és a boldogságban, és viszonozd is bátran. Csodás időszak ez az életedben.

Mérleg

Az ősz neked kedvez, a születésnapod is erre az időszakra esik. Igen szerencsés vagy, de nemcsak az életben, hanem a szerelemben is. Az idei ősz hirtelen egy nem várt szituációban dobogtatja meg a szíved. Olyan ember lép be az életedbe, akinek nem tudsz és nem is akarsz ellenállni. Bár lehet, hogy teljesen felforgatja az életedet, de nem fogod bánni. Boldog napokat fogsz megélni, és a választottad folyton mosolyt csal majd az arcodra. Kell ennél több? Megváltozik a hozzáállásod más életterületeken is, pozitív lendületet kapsz.

Bak

Itt az ideje, hogy elhidd a lelked mélyén is, hogy megérdemled a boldogságot. Ezt bizonyítják majd az égiek. Végre kiteljesedik a szerelmi életed olyan módon, ahogy nem is vártad, sőt elképzelni sem merted. Meglepetések évszaka lesz számodra az ősz, merd beleengedni magad a mélyebb érzésekbe. Ne akard logikával és kontrollálva kialakítani azt a kapcsolatot, ami most szinte elsöprő energiákkal lép be az életedbe. Hiszen ez lehetetlen! Rajtad áll, mennyire élvezed azt, amit a sors dob eléd. Szórakozz egy kicsit, és hűvösebb időben bátran kuckózz be a kedveseddel!

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek