Magyar Péter a migrációpárti brüsszeli szabályokat követeli

POLITIK
EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.08.22.
Módosítva: 2024.08.23.

3 csillagjegynek lezárul a múlt és új fejezet kezdődik az életében

Rendeződés, átrendeződés változás vár erre a 3 csillagjegyre. Ha te is közéjük tartozol, akkor segítségedre lesz a Szűzbe lépő Nap és a az őt követő Merkúr is. Ez egy teljesen új fejezet az élet könyvében. Kik a szerencsések?

Augusztus 22-én a Nap átlépett a Szűz jegyébe, és szeptember 9-én a Merkúr is követi. Egy fejezet lezárul és egy másik megnyílik ennek a 3 csillagjegynek. Új nézőpontok, tiszta kommunikáció lesz a segítségükre. Te is a szerencsések közé tartozol?

Zodiac,Signs,In,Big,Horoscope,Circle,In,Bright,Background
Fotó: Billion Photos

Rák

Nem találtad a helyedet az elmúlt időszakban. Már ez is a változást mutatta meg, hiszen, ami eddig volt, az már nem szolgálta mindennapjaidat. Nagyon lefoglalt a család és a kötelezettségek, még a nyaralásból sem jöttél haza teljesen kipihenve. Eljött az ideje a tisztázó beszélgetéseknek, és annak, hogy magadért mindent megtehess. Fontos, hogy előtérbe helyezd a saját vágyaid, és céljaid, így ez a változás komoly megnyugvást és új inspirációkat is hozhat számodra. Amint lezárod a múltat, úgy máris szenvedéllyel kezdhetsz neki a jelenben egy teljesen más jövő megteremtéséhez. Ehhez kapsz segítséget az égiektől, tiszta képet, lépésről-lépésre, hiszen végre önmagad útját járhatod. Hidd el, a karriered és a magánéleted is egyensúlyba kerülhet. Ez egy igazán jó kezdet. 

Szűz

Végre eljött a változás ideje számodra is. Lezárul egy fejezet az életedben, mert már pont időszerű. A Nap és hamarosan a Merkúr is a jegyedbe lép. Boldog születésnapot! Végre a helyére kerülnek a dolgok az életedbe. Sikereket hoz az elkövetkezendő hónap, bár ehhez láthatóvá kell válnod. A múltbéli nem működő dolgokat bátran elengedheted mert új emberek lépnek be az életedbe, és eddig nem tapasztalt élethelyzetek. Légy nyitott, kommunikálj tisztán és érthetően. Szorgalmad és kitartásod most eredményes lesz. Révbe érsz. Még a magánéleted is jó úton halad. 

Bak

Szorgalmas, dolgos napok mellett, igazi útkereséssel is töltöd az idődet. Végre nagy teret kap az önismeret, az "énidő", a fejlődés. Nem mész bele a régi vitákba, hanem  megérted a partnered mozgatórugóját, nézőpontját, változás áll be az életedbe. Kitágul az univerzumod, és elkezded az életet is másképpen látni. Megértőbb leszel másokkal, és talán magad kapcsán is könnyedebb. Nem feszülsz rá mindenre, és az elvárásaidból is engedsz. Rájöhetsz, hogy az életben egy kis rugalmasság nem árt. Jobban jársz, ha mosolyogsz, és mersz végre élni, nem csak megfelelni. Felismeréseid és tetteid új perspektívát kínálnak számodra.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek