EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.08.18.

Küszöbön a fordulópont, az univerzum 3 csillagjegy szerelmi életét forgatja fel gyökeresen

Nemsokára új szelek jönnek, amelyek nagy változást hoznak. Készen állsz elengedni a múltat?

Augusztus 19-25. között három csillagjegy párkapcsolatában következik be nagy változás. Jó hír, hogy ebben az időszakban ők képesek lesznek legyőzni a nehézségeket!

Zodiac,Signs,Inside,Of,Horoscope,Circle.,Astrology,In,The,Sky,
Számodra miként alakul a jövő hét? (Illusztráció) / Fotó: Billion Photos / Shutterstock

Szűz

Az elkövetkező időszakban megtanulod elfogadni és jobban szeretni önmagad, ami a szerelmi életedre is jó hatással lesz, mert így racionálisabb döntéseket hozol. Rájössz, hogy nem futhatsz el a problémák elől, felelősséget kell vállalnod és a pároddal együtt megoldást találnod. Ha a személyes növekedést választod, a magánéled is kiegyensúlyozott lesz!

Skorpió

Úgy tűnik, most sok ellentmondás van az életedben. Bármennyire is akarod a változást, egyúttal ellenállsz is annak, mert nem minden úgy történik, ahogy elképzelted. Ez az ellenállás azonban hátráltat, de végre rájössz, hogy nem kell annyira ragaszkodnod a múlthoz, jobb teret engedni az ismeretlennek, mert az új lehetőségek kimenetele pont olyan lesz, mint amiről álmodtál!

Nyilas

Úgy tűnik, hogy amikor eldöntöd, mit akarsz valójában, az univerzum próbára tesz. A szerelmi életedben is akadnak nehézségek, de ha kitartasz, most legyőzheted a problémákat. Felmerülhet egy új románc lehetősége is, de hidd el, nem éri meg kihátrálni egy jól működő kapcsolatból néhány akadály miatt, nincs olyan szerelem, ami súrlódások nélkül működik.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek