Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
INSIDER

Szerző K. D. R.

Létrehozva: 2024.09.01.

Hihetetlen változásokat hoznak a bolygók: Ennek a 4 jegynek lesz szerencséje a szerelemben

Fordulatos napok jönnek, most minden megváltozik. Nem elég, hogy a nyárból a mai nappal átléptünk az őszbe, de szeptember 1-én, a Plútó bolygó visszalép a Bak jelébe, míg szerdán a Mars is jegyet vált, és a Rákban folytatja égi útját. Mindez 4 jegynek hoz szerencsét a szerelemben.

Beköszöntött az ősz, bár ezt még az időjárás nem igazán akarja tudomásul venni. A diákok hamarosan ismét beülnek az iskolapadba, ami gyökeres változást jelent az elmúlt hónapokhoz képest. Új menetrend, új kihívások várnak ránk, amit megnehezít a bolygók mozgása is. A Plútó ugyanis visszalép a Bakba, ami nem minden jegynek hoz örömteli hetet, a Mars pedig a Rákban folytatja égi útját, ami sokakat megzavarhat. Erre nem árt felkészülni!

Moon,In,Bright,Clouds,Of,Sunset,Sun,.,New,Moon
Kedd hajnalban Szűz újhold lesz, ami minden jegyet tervezésre késztet / Fotó: yaalan / shutterstock (Illusztráció)

Szerencsét hoz a keddi újhold

Szeptember első hete újholddal indul, egészen pontosan kedd hajnalban lesz újhold, ami szinte minden jegynek szerencsét és lehetőséget hoz, hogy rendezze sorait. Erre szükség is van az új tanév kezdetén, hiszen egy újhold kiváló időszak a dolgok tervezésére. Sokakban feszültséget kelthet azonban a Mars szerdai Rákba lépése, főleg azoknak a jegyeknek okozhat problémát, akiknek bolygója a Mars. Éppen ezért jobb felkészülni a bolygók változásaira, amiket minden pár és minden pártkereső meg fog érezni

Astrological,Zodiac,Signs,Inside,Of,Horoscope,Circle,With,The,Couple
Ezt hozza az újhold és a bolygók mozgása a szerelemben / Fotó: Billion Photos / Shutterstock (Illusztráció)

Ennek a 4 jegynek a héten szerencséje lesz a szerelemben 

Az összességében minden párnak elmondható, hogy a nyár végi meleg időjárás kiváló lehetőséget nyújt a szép élményeknek, amikkel nem árt betárazni a hidegebb, őszi napokra. Bár a bolygók változása feszültséget is hozhat, így fontos figyelni, hogy ne egymást támadjuk a párunkkal, hanem a probléma gyökerét keressük meg és próbáljuk azt megoldani. Ez alól a feszültség alól az Oroszlán, a Skorpió, a Bak és a Kos lesz kivétel, akiknek valamivel könnyebb lesz átvészelniük ezt a változásokkal teli hetet – írja az Astronet.

A párban élő Oroszlán megtapasztalhatja a héten, hogy határozottan enyhül a feszültség közte és párja között, köszönhetően a vasárnap éjjel Bakba visszalépő Plútónak. A Bak jel a konkrétumokat „kedveli”, vagyis vádaskodás, panaszkodás helyett a tényeket érdemes figyelembe venni és akkor szent lesz a béke. A nyomás enyhülni fog a szingli Oroszlánok körül is. A bolygók szerint most jobb, ha befelé figyelsz és arra fókuszálsz, hogy kivel érzed jól magad, ki az akivel nagyokat tudsz nevetni és önfeledt lenni. Ha megvan, még akár az igazit is megtalálhatod a héten.

A Skorpiónak ezen a héten arra érdemes figyelnie, hogy meglepetés programokkal lepje meg a párját. Ha így tesz, igazán jól alakul párjával a dinamika és különösen szerencsésnek érezheti magát. Mindkét uralkodó bolygója, a Mars és a Plútó is jegyet vált, így neki is érdemes stratégiát változtatnia. A szingli Skorpióknak is szóljon erről a hét, lepjék meg magukat valamivel és búcsúzzanak igazán jó élményekkel a nyártól. 

A Bak számára különösen is jól alakul ez a hét. A párod szívesen csinál veled mindent, legyen szó kirándulásról, közös főzésről vagy bármi másról. A bolygók szerint fontos, hogy minél több dolgot csináljatok együtt. Ugyanez igaz a szingli Bakra is, hétvégén és hétköznap is keresned kéne valakit, aki szívesen csatlakozik hozzád a programokra. Ráadásul a bolygók szerint ebből bármi több is kialakulhat, csak az a fontos, hogy ne legyenek elvárásaid.

A Kosnak ezen a héten sok mindent kell tisztáznia. Hétfőtől a Bakba visszalépő Plútó és a Szűz újhold tervezésre, fegyelemre és szorgalomra kiváló lehetőségeket jelez. Ha párkapcsolatban élsz, akkor itt az ideje a közös jövőtökön is gondolkodni, hogy vajon tényleg ugyanúgy látjátok-e. Ezeket tisztáznotok kell és minden rendben lesz. Az égi folyamatok szerint van, ami egyértelmű, míg van, ami kétséges és/vagy kérdéses. Ebbe beletartozhat a párkapcsolat is…így a szingli Kosnak is érdemes nyitott szemmel járnia, hiszen a tervezésre motiváló Szűz újhold elhozhatja az igazit is a héten, ezt pedig mutatni fogják az égi folyamatok is, ha egyértelmű.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek