Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
INSIDER

Szerző Erdei Róbert Arnold

Létrehozva: 2024.09.03.

Üzen a diákoknak az univerzum: ezek a csillagjegyek teljesítenek majd jól az iskolában

Van, akit fellendülésként érint, hogy végre becsöngettek az iskolákba, de sok olyan diák is van, akinek komoly próbatételt fog hozni az idei tanév. Mutatjuk, mit üzennek az iskolásoknak a csillagok.

Szerző Erdei Róbert Arnold

Minden szülő vágya, ha először viszi iskolába a gyermekét, hogy a lehető legszebb dolog történjen vele. Az első nap mindig fontos, hiszen ekkor derül ki: tényleg készen áll-e lelkileg a gyermek, vagy még mindig inkább szívesebben lenne otthon, minthogy új barátokat szerezzen. A zalaegerszegi máguspáros most az univerzumot hívta segítségül, hogy kiderítse: mit ígérnek az iskolakezdő és visszatérő diákseregnek a csillagok!

A csillagok üzentek a diákoknak. Kiderült, mi várhat rájuk az iskolapadban az univerzum szerint /
A csillagok üzennek a diákoknak. Most kiderül, mi várhat rájuk az iskolapadban / Képünk illusztráció: Valery  Zotev / Shutteerstock

Illy Roland Tamás mágus és társa, Horváth Diána szerint lesznek nehéz időszakok mindenki életében, de a kezdeti próbatételek után mindenki belerázódik az iskolai feladatokba, és nem fogja rossz érzéssel eltölteni, ha hallja az iskolai becsöngetést.

Fontos feladat hárul a tanítókra. A tananyag figyelemfelkeltő átadásán túl fordítsanak kifejezett figyelmet a diákok érzelmi és lelki állapotára. Igyekezzenek megelőzni a rivalizálást a diákok között

- mutatott rá a Ripostnak Tamás. 

Egyensúly, bizalom, tanulás!

A kosok nagy lendülettel kezdenek neki a tanévnek. Figyelni fognak, tanulni és sokat kommunikálni. Fontos, hogy ez a lendület meg is maradjon, mert akkor a pozitív visszajelzések és a jó jegyek sem fognak elmaradni.

A bikák nagy örömmel kezdik az évet. Nagyon jó érzés, hogy újra találkozhatnak osztálytársakkal, és megélhetik a közösséghez tartozást! Tartsák meg az egyensúlyt, és ne viszonyítgassák magukat, mindenki önálló egyéniség.

Az ikreknek önbizalmat kell gyűjteni és újra alkalmazkodni. Szükségük is lesz erre a tanévben. Fontos lesz a hit és a bizalom, de a tanulás is. Ne kizárólag a szerencsére építsenek.

A rákok félelemmel indulnak a tanévnek. Szélsőséges érzelmek szabadulnak náluk fel az első időszakban. Fontos, hogy le tudják küzdeni a szorongást. Beszélgessenek a félelmeikről a családtagokkal, és legyenek támogatók osztálytársaikkal.

Az oroszlánok törik majd a fejüket, hogyan legyenek kimagaslók valamiben. Fontos számukra, hogy jó példát mutassanak kiemelkedő eredményükkel, és építő jelleggel hassanak a közösségre.

A szűzek nehezebben mozdulnak ki a komfortos, nyári pihenésből. Nagy feladat vár rájuk, hogy megtalálják a biztonságérzetet az iskola falai között is! Vigyázzanak, ne vesszenek el túlságosan a részletekben.

A mérlegek végre a figyelem középpontjába kerülnek. De, ami jó, az nehéz is, mert jobban szeretnek inkább megbújni a közösség sorai között. Ők most nyugodtan mutassák meg miben ügyesek. A művészeti ágakban és a matekban sziporkázni fognak!

Múltba révedés helyett figyelem!

A skorpiók meg akarják mutatni a társaiknak – ők jó irányban változtak. Ne akarjanak megfelelni mindenkinek! Tartsák magukat a saját céljaikhoz.

A nyilasok nehezen rázódnak vissza a kötöttségekbe. Folyton kalandozni fognak. Vegyék elő lelkesedésüket, és a hasznos információk megszerzéséhez elengedhetetlen helynek tekintsék az iskolát, így fognak jól teljesíteni.

A bakok igyekeznek komolyan venni már az első időszakot is, habár nehezen hagyják el a kellemes családi környezetet. Figyeljenek, hogy ne legyenek túl szigorúak önmagukhoz, és tartsák meg az egyensúlyt a tanulás és a pihenés között.

A vízöntők még egy darabig azt fogják hinni, hogy ez csak egy álomkép és tart még a szünet. Nehezen ébrednek a valóságra. Fordítsák figyelmüket a készségeik és képességeik bemutatására! Így könnyebben vehetik a tanév kihívásait.

A halak áldozatnak érezhetik magukat, mert szabályok közé vannak szorítva. Mégis, nagy reményekkel indulnak neki az iskolaévnek. Terveiket tettekkel töltsék meg.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek