INSIDER

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.09.18.

Elképesztő bélyegkiállítással vár a HUNFILA 2024 Sárvár

Ha már gyűjtöd, azért, ha még nem, azért érdemes megnézned. Ilyen bélyegkiállítással még egészen biztosan nem találkoztál.

A külalak, a témakidolgozás és a ritkaság csupán néhány szempont azok közül, amiket az elismert zsűri figyel majd a Magyar Bélyeggyűjtők Országos Szövetségének (MABÉOSZ) a legrangosabb idei rendezvényén, a HUNFILA 2024 Sárváron, mely szeptember 20-án pénteken 14 órától szeptember 22-én vasárnap 14 óráig várja a bélyegek és a bélyeggyűjtés világa iránt érdeklődőket.

HUNFILA 2024 Sárvár, Bélyeggyűjtők Országos Szövetsége, (MABÉOSZ), elnöke,
A HUNFILA 2024 Sárvár egyik legérdekesebb része az ifjúsági nap Fotó: MABÉOSZ

A pénteken 15 órakor kezdődő megnyitó után a rendezvény keretében olyan bélyegeket helyeznek majd forgalomba, melyek Sárvár városához kapcsolódnak. Két darabból álló bélyegsor és egy feláras bélyegblokk kerül reflektorfénybe, melyet szombaton az ifjúsági nap követ.

Polgár László, a MABÉOSZ elnöke a Ripostnak elmondta, hogy a nagyközönség számára általában az ifjúsági nap a legérdekesebb, melyen a gyermekek számára játékos vetélkedőkkel, valamint a kiállítás bemutatásával is készülnek. A vasárnapi programnap pedig inkább a kiállítók számára lesz érdekes, akiknek a gyűjteményeit és bélyegeit egy szakmai zsűri fogja értékelni.

Ez a bélyeggyűjtők legrangosabb eseménye, melyet egy országos kiállítással kötünk egybe. Egy keretoldalon 12 vagy 16 A4-es lap van, a rendezvényen 310 keretoldal lesz kiállítva, azaz közel 4 ezer A4-es lapnyi bélyeget csodálhatnak meg az érdeklődők

- hívta fel a figyelmet Polgár László, a MABÉOSZ elnöke. A Ripost megtudta, hogy a szakmai zsűri a fent említett 310 keretoldalból 240-et fog vizsgálni, melyek között lesznek azok is, melyek végül kijuthatnak a nemzetközi porondra.

A HUNFILA 2024 Sárvár rendezvényén mindenről szó eshet

HUNFILA 2024 Sárvár, Bélyeggyűjtők Országos Szövetsége, (MABÉOSZ), elnöke,
A HUNFILA 2024 Sárvár a bélyeggyűjtők legrangosabb hazai rendezvénye Fotó: MABÉOSZ

A kiállításon nem lesz olyan téma, mely ne kerülne elő a bélyegeken keresztül

- tette hozzá Polgár László, aki biztos benne, hogy a bélyegekkel már régóta foglalkozó, rutinosabb gyűjtők mellett azok is jól érzik majd magukat, akik egyelőre csak barátkoznak a bélyeggyűjtés szépségeivel.

A különleges rendezvényen kihelyezett postaszolgálat is lesz pénteken 14-18, szombaton 10-18, vasárnap 10-14 órakor.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek