Orbán Viktor részletesen kifejtette a gazdasági semlegesség legfőbb pontjait

INSIDER
INSIDER

Szerző H. A.

Létrehozva: 2024.09.25. 19:30

Pókháló szőtte be a sok fazéknyi levest: a rémbabát is hátrahagyva menekültek, üresen maradt a magyar kísértetház

Megfagy a vér az ereinkben, ahogy a képeket nézegetjük

Szomorú felvételek kerültek elő, egy elhagyatottan álló családi házról. A Felfedező nevű urbexes a Facebook-oldalán osztotta meg a szívszorító fotókat az épületről, valamint annak belsejéről, amely egykor a boldogság és szeretet fészke lehetett, ám mára a lakói nélkül várja az enyészetet.

A leves maradványai is beleszáradtak az elhagyatott otthonban / Fotó:  Facebook

Egy ház, egy otthon, életek története… Talán egykor boldogság, szeretet töltötte be ezt a házat, aztán bekövetkezett a tragédia: a fiú alkohol és kábítószer problémák következtében börtönbe került, a néni elhunyt. Az otthonból pedig csak a ház, a tárgyak, és ez a néhány kép maradt

 

- írta posztjában az urbexes.

Nézz be te is az immár elhagyatottan álló házba!

 

Mi az az urbex?

Az urbex az urban exploration rövidítése, ami fordításban városfelfedezést jelent. Az urbex egy elterjedt szabadidős tevékenység, aminek már saját szubkultúrája van. A városfelfedezés lényege, hogy elhagyatott, lepukkant, romos, vagy éppen működő, de elzárt, ember alkotta helyekre, vagy tárgyakhoz jussunk el. Az urbexesek célpontjai lehetnek például elhagyatott városok, gyárak, kórházak, elmegyógyintézetek, börtönök, csatornahálózatok, alagutak, katakombák, ipari és katonai létesítmények, vagy éppen magára hagyott parasztházak, tanyák. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek