Létrehozva: 2024.09.12.
Módosítva: 2024.09.13.

Átok üldözi a szegedi családot: Erika kétségbeesetten kér segítséget az emberektől

Erika párjával és két gyermekével él Szegeden. Édesapja halála óta rendszeresen történnek velük megmagyarázhatatlan és különös dolgok, azt gondolják, átok ül rajtuk. Először azt hitték, hogy a lakás van megátkozva, ahol élnek, és ezért mennek rosszul a dolgaik, de több költözés sem változtatott az életükön.

Az egész olyan, mint egy horrorfilm. Lakásukban mindig vaníliaillat érezhető, és minden elektromos készülék tönkremegy. Hangyák és bogarak keserítik meg az életüket, és az átok már a család egészségét sem kíméli. Betegségek sora gyötri őket.

Átok üldözi a szegedi családot, Erika kétségbe van esve / Fotó: Olvasói

Akárhová költözünk, elektromos hibák jelentkeznek és leesnek a kilincsek. Hiába hívunk szerelőt, nem tudják megállapítani a hibák okát. Az utóbbi időben párom, Zoltán egészsége is nagyon megromlott, betegségek gyötrik. Lábában trombózis alakult ki, és a vérkeringése is olyan rossz, hogy szinte életveszélyes állapotban van

- mondja kétségbeesetten a szegedi Erika, aki attól fél, hogy párja embóliát kap. Orvosról orvosra jártak, és a vizsgálatok megállapították, hogy egy genetikai betegség, a Leiden-szindróma okozza a panaszokat. A családfő betegségével a megélhetésük is veszélybe került. A helyzetet tovább nehezíti, hogy a 23 éves fiuk autizmusban szenved, így Erikának kell gondoskodnia róla is, mivel nem engedhetik meg maguknak, hogy a felnőttek napközijébe vigyék.

Én sem vagyok teljesen egészséges, de gondoskodnom kell róluk. És sajnos azt érzem, hogy nem tudunk megszabadulni az átoktól. Bármit csinálunk, mindenhova követnek a negatív események, és nagyon kétségbe vagyunk esve

- mondja elcsukló hangon Erika, aki már előre attól retteg, hogy mi lesz a következő csapás, ami a családot éri. Már szinte álomra sem merik hajtani a fejüket a rettegéstől, hogy mikor csap le legközelebb az átok.

Nehéz helyzetükben az édesanya elhatározta, hogy a közösségi hálón kér segítséget, mert ebben az ellehetetlenült helyzetben minimális a bevételük, és így már a megélhetésük is veszélyben van.

Már a szeptemberi albérleti díjat sem tudtam kifizetni, és élelemre is alig maradt pénzünk. Szégyenszemre az emberek segítségét kellett kérnem. Sosem voltam ilyen helyzetben, és nem látom a kiutat

- vázolja kétségbeesett helyzetüket Erika, aki balsorsukat egy átoknak tudja be, ami a családot sújtja. Nem tudja, mi az összefüggés édesapja halála és a különös események között, de mindig azt érzi, hogy a háta mögött áll, és szeretne mondani neki valamit, de nem hagyja el egyetlen szó sem a száját.

Erika szeretné, ha végre ismét normális életet élhetne családjával, és végre megszabadulhassanak az őket kísérő negatív eseményektől.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek