Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
INSIDER

Szerző IF

Létrehozva: 2024.08.04.

Üzent az univerzum, eltemették a híres bokszolót

Ezeknek a csillagjegyeknek hoz sikert az augusztus, tragikus halált halt az olimpikon bokszoló, UFO-raj jelent meg az égen, teherautóban égett halálra apa és fia, szupercella söpört végig a Balatonnál – ezeket a cikkeket olvasták a héten a Riposton a legtöbben.

Illy Roland Tamás mágus és társa, Horváth Diána asztrológus szerint egy igazán szerencsés hónapnak nézünk elébe: sokan elindulhatnak a siker és az önismeret ösvényén. Az augusztus az év nyolcadik hónapja, ami a páros szerint új kapukat és lehetőségeket nyit meg majd sokak életében. Az Oroszlán és a Szűz szülöttei kapják a legtöbb figyelmet a 8. hónapban. Nekik itt az idő a cselekvésre! A Mérleg jegyűek sziporkázni fognak és a Nyilas csillagjegyűek is számíthat a sors ajándékaira.

Horváth Diána asztrológus és társa, Illy Roland Tamás  Fotó: Olvasói

Végső nyugalomra helyezték Petrovics Jánost, azt az egykori olimpikon ökölvívót, aki a hévízi hotel épületének bontása közben szenvedett halálos balesetet. Élettársa  a tragédia után lapunknak elmondta, hogy a volt sportoló az utóbbi években a megélhetésért kénytelen volt kétkezi munkát vállalni, egy kőművesbrigád tagjaként dolgozott. Végül ez okozta a vesztét, munkahelyi balesetet szenvedett. Mónika összeomlott párja halála után és különösen nehezen élte meg a temetést, amikor az egykori olimpikon egyenesen a szemébe nézett a nyitott koporsóból - sajnos valaki elfelejtette lecsukni a szemeit...

Végső nyugalomra helyezték a bokszolót  Fotó: Olvasói

Több ezer fehéren villogó pont jelent meg Magyarország felett. Hajdú-Bihar vármegyében több helyen, Hajdúböszörmény és Debrecen felett is észlelték az azonosítatlan repülő tárgyakat. Többen készítettek fotót az égen haladó fénypontokról és közösségi platformokon érdeklődtek, hogy mik is lehetnek ezek. Sokak szerint UFO-kat sikerült lencsevégre kapni, voltak, akik műholdakra tippeltek, de olyanok is akadtak, akik szerint földönkívüli hadsereg indított támadást a bolygónk ellen.

Fehér fénypontok jelentek meg az égen  Fotó: Olvasói

Borzasztó tragédia törte ketté egy boldog, négytagú család életét a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei Felsődobszán július 31-én este. A településen élők ugyanis füstfelhőre és tűzre lettek figyelmesek az M. család portája felől, amikor pedig oda rohantak, kiderült, hogy egy teherautó gyulladt ki az udvaron. A szomszédok azonnal oltani kezdték az járművet, amikor azonban a sofőr felőli ajtót kinyitották, a vér is megfagyott az ereikben: az ülésen ugyanis az ott élő 33 éves családapa, M. Ádám, ölében pedig 7 éves kisfia, Ákos ültek. akiken már nem lehetett segíteni. 

Együtt halt meg apa és fia   Fotó: Tények

Katasztrófafilmbe illő látvány volt, ahogy egy peremfelhő, légzuhatag és szupercella fonódott a Balaton fölé augusztus 2-án, pénteken késő délután. A kedvelt balatoni üdülővárosokból rengeteg nyaraló örökítette meg a nem mindennapi látványt. Galériánkban te is megnézheted a vészjósló felhőket.

Szupercella csapott le a Balatonon  Fotó: Olvasói

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek