Létrehozva: 2024.07.30.

„UFO raj jelent meg az égen” - Hazánk számos pontjáról jelentettek azonosítatlan repülő tárgyakat

Több ezer fehéren villogó pont jelent meg Magyarország felett. Sokak szerint ezek UFO-k voltak, illetve megtámadták a bolygónkat és ez volt a földönkívüliek első csapása.

Különös égi jelenség volt észlelhető Magyarország felett július 27-én, szombat este. Sokan úgy vélték, hogy eljöttek hozzánk az idegenek, és az UFO-k lepték el az eget. 

Fehér villogó pontok jelentek meg az égen Fotó: olvasói

Furcsa villogó pontokat láttam

Hajdú-Bihar vármegyében több helyen, Hajdúböszörmény és Debrecen felett is észlelték az azonosítatlan repülő tárgyakat. Többen készítettek fotót az égen haladó fénypontokról és közösségi platformokon érdeklődtek, hogy mik is lehetnek ezek. Sokak szerint UFO-kat sikerült lencsevégre kapni, voltak, akik műholdakra tippeltek, de olyanok is akadtak, akik szerint földönkívüli hadsereg indított támadást a bolygónk ellen.

Kinéztem az erkélyen és furcsa villogó pontokat láttam. Az első gondolatom rögtön az volt, hogy UFO-raj jelent meg az égen. Csak néztem az eget és nem értettem, hogy mi lehet, ezért kértem segítséget a Facebookon 

- magyarázta egy nő.

UFO vagy műhold?

Az égen megjelenő villogó pontok nagy valószínűséggel a Starlink műholdcsoport lehetett, ami több, mint 7 ezer műholdból áll, ezeket rendszeresen tévesztik össze azonosítatlan repülő tárgyakkal, azaz UFO-al. 

Mi az a Starlink?

Elon Musk amerikai mérnök, a világ egyik leggazdagabb embere egy forradalmi műhold technológiát dolgozott ki; globális műholdas internetszolgáltatást hozott létre. A Starlink a világ első és legnagyobb műhold csoportja, amely alacsony Föld körüli pályán halad és képes szélessávú internetet biztosítani a világ minden pontján; olyan helyeken is, ahol az internetet vezetékes módon és mobilszolgáltatók által sem tudják biztosítani.

 

IDE kattintva nyomon követheted, hogy éppen hol járnak Elon Musk Starlink műholdjai. 

 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek